Τοπικά

Ανάπλαση οικισμών, Πατρών- Πύργου και Φράγμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτ. Αχαΐας

μηχανήματα
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνεδριάζει σήμερα και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας με ενδιαφέροντα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Συγκεκριμένα, την συνεδρίαση θα απασχολήσουν τα εξής θέματα:

1.                 Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Αποδοχή επιχορήγησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών» .Εισηγητής: Καραντζάς Άγγελος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
2.                 Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Αποδοχή χρηματοδότησης από το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADERΠεριφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  (ΠΑΑ) 2014-2020) της πράξης με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΑΝΤΟΜΕΡΙΟΥ & ΠΟΡΤΩΝ» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0011041245) και εξουσιοδότηση για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. (ΟΤΔ) και του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ.
  Εισηγητής: Ορλώφ Κυριάκος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
3.                 Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Αποδοχή χρηματοδότησης από το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADERΠεριφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  (ΠΑΑ) 2014-2020) της πράξης με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0011059646) και εξουσιοδότηση για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. (ΟΤΔ) και του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ».
  Εισηγητής: Ορλώφ Κυριάκος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
4.                 Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθ. 193/2019 απόφαση του ΔΣ με θέμα: ¨Καθορισμός  τελών και προστίμων για την χρήση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου σύμφωνα και με τον κανονισμό διαχείρισης κοινοχρήστων χώρων του Δήμου¨.
  Εισηγητής: Μάλλιαρης Γρηγόριος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
5.                 Συζήτηση – Ενημέρωση  σχετικά με την σύσταση φορέα διαχείρισης του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Σπυρίδων, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
6.                 Συζήτηση – Ενημέρωση σχετικά με την  κατασκευής του τμήματος Πατρών – Πύργου του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Τσακώνα.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Σπυρίδων, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
7.                 Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση επικαιροποιημένου σχεδίου (μνημονίου), για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων περιόδου 2019-2020.(εξ αναβολής).
  Εισηγητής: Ορλώφ Κυριάκος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας:.
8.                 Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου (δ΄ τρίμηνο 2019.Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
9.                 Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συγκρότηση της Επιτροπή Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών
  Εισηγητής: Μυλωνάς Σπυρίδων, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.