Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Τα Supermarket Ανδρικόπουλος στηρίζουν για ακόμα μια χρονιά τους τοπικούς παραγωγούς

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πατρινή αλυσίδα προχωρά σε δημοσίευση έντυπου φυλλαδίου προσφορών που αφορούν αποκλειστικά τοπικά προϊόντα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στη τοπική οικονομία.

Το φυλλάδιο θα έχει διάρκεια 15 ημέρες και η περίοδος ισχύς του είναι από 27/11/2019-11/12/2019. Στο τετρασέλιδο έντυπο παρουσιάζεται μια σειρά από προσφορές βασιζόμενες σε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαϊας. Οι καταναλωτές θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε προνομιακές τιμές.

Η εν λόγω δραστηριότητα που υιοθετήθηκε με πρωτοβουλία της πατρινής επιχείρησης το Νοέμβριο του 2017 και συνεχίζεται επιτυχώς μέχρι και σήμερα επιβεβαιώνει μία επιτυχημένη στρατηγική συνεργασία που προκύπτει μέσω της συμμετοχής του συνόλου των τοπικών, επιχειρηματικών δυνάμεων που έχουν ως κοινό και βασικό παρονομαστή τον καταναλωτή και την πολύπλευρη εξυπηρέτησή του.

Ο πρόεδρος της πατρινής εταιρείας, κ. Χαράλαμπος Ανδρικόπουλος, μεταξύ άλλων, δηλώνει:

«Τα Supermarket Ανδρικόπουλος στηρίζουν συνεχώς τους αχαιούς παραγωγούς δίνοντας έτσι μια ώθηση επιχειρηματικής εξωστρέφειας σε καθιερωμένες αλλά και νέες τοπικές επιχειρήσεις. Με αυτό τον τρόπο, προωθούμε το τρίπτυχο, επιχειρηματικότητα-τοπική οικονομία-κοινωνία.»