Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – Προτάσεις από το κατάστημα ΦΩΤΟΥ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει και εδώ θα βρείτε μια σειρά από προτάσεις από το κατάστημα Φώτου !

Φυσικά κάποιοι θα έρθουν από νωρίς και θα σας ζητήσουν ένα καφεδάκι. !!! Τι καλυτερο από τον παραδοσιακό φρεσκοαλλέσμενο ελληνικό καφέ  “το εκλεκτό χαρμάνι” ,  η φίλτρου σε υπέροχες μυρωδάτες γεύσεις (φουντούκι – καραμέλα – βανίλια).

Μετά προσφέρουμε  ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς συνοδευόμενους με υπέροχα αποξηραμένα φρούτα και σοκολατάκια (θα τα βρείτε χύμα σε μεγάλη ποικιλία). Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με ένα παραδοσιακό λικέρ μπανάνας – τριαντάφυλλο – μέντα – μαστίχας κ.α. !!!

Και φυσικά η ώρα του ώρα του φαγητού !!! ‘Όποιο μενού και αν έχουμε επιλέξει πρέπει να έχει μαγειρευτεί με τα σωστά μυρωδάτα φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά για να δώσετε την τέλεια γεύση. Θα τα βρείτε χύμα σε μεγάλη ποικιλία στο κατάστημά μας. Τέλος για μετά το φαγητό προσφέρουμε την παραδοσιακή “τοπική τεντούρα” για καλή χώνεψη.

Με την αλλαγή του Χρόνου κόβουμε την βασιλόπιτα που έχουμε παρασκευάσει και διακοσμήσει μονοί μας. Όλα τα υλικά για την παρασκευή και διακόσμηση των γλυκών εδεσμάτων θα τα βρείτε χύμα στην καλύτερη ποιότητα,ποικιλία και τιμή !

Ελάτε στο κατάστημα μας να ρωτήσετε και να δοκιμάσετε από κοντά !!!