Τοπικά

Σχετικά με τις φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στην Τράπεζα Αλληλεγγύης

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Με αφορμή τις φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους της Τράπεζας Αλληλεγγύης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως:

«Το δημοσίευμα δεν είχε σκοπό την προσωπική στοχοποίηση πρώην στελεχών του Δήμου, ούτε την ακύρωση της όποιας προσπάθειας έγινε στο παρελθόν, αλλά την ανάδειξη της διαχείρισης σ’ έναν νευραλγικό τομέα, όπως η Τράπεζα Αλληλεγγύης.

Προφανώς και οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα και δεν επιδέχονται διαφορετικής ερμηνείας από τις εικόνες και τα γεγονότα που αποκαλύπτουν. Άλλωστε δεν πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ, αλλά αυθεντικής αποτύπωσης της άθλιας κατάστασης στην οποία βρίσκεται ένας χώρος, ακόμη κι αν αποδεχτούμε ότι πρόκειται για αποθήκη.

Γιατί σίγουρα, δεν τιμά κανέναν η… περιουσία του Δήμου να βρίσκεται πεταμένη και σε άθλια κατάσταση, σ’ έναν χώρο που προοριζόταν για διαφορετική χρήση.

Και τότε προκαλείται… κρότος, όχι απλά… θόρυβος, για τα όσα έμεναν στη… σιωπή!

Άλλωστε ο δημοσιογραφικός ρόλος δεν είναι τιμωρητικός, αλλά κριτικός. Αποτυπώνει τα γεγονότα και οι πολίτες βγάζουν τα συμπεράσματά τους”.