Αθλητισμός

Στοίχημα: Αφυπνίζεται η Φενερμπαχτσέ στο “Αστρομπάλ” (2αδα)

 
 
 
 
Συνεχίζουμε σε ρυθμούς διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα και σήμερα έχω επιλέξει δύο δυνατές επιλογές από το κουπόνι στοιχήματος, που προέρχονται από Ισπανία και Γαλλία μεριά. Προτείνω και σήμερα συνετό και χαλαρό ποντάρισμα , ούτως ώστε να κρατήσετε την όρεξη σας για το “γεμάτο” σαββατοκύριακο που έρχεται. Πυλώνας των προγνωστικών στοιχήματος θα είναι η Φενερμπαχτσέ.

Προγνωστικά Βιλερμπάν- Φενερμπαχτσέ

Η Φενερμπαχτσέ είναι ως ώρας η δυσάρεστη έκπληξη της Ευρωλίγκας, αφού μετράει 2 νίκες σε 9 αγωνιστικές και αντί να βελτιώνεται ολοένα και χειροτερεύει.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναζητά τις λύσεις και ψάχνεται, για να διορθώσει τα δεκάδες κακώς κείμενα, οπότε μία νίκη απόψε με την Βιλερμπάν θα προσδώσει ηρεμία και ανακούφιση. Οι Γάλλοι έχασαν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους από την Εφές, αλλά παραμένει το μεγάλο “όπλο”, αφού στο “Αστρομπάλ” έχουν γονατίσει Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ. Η Φενέρ διασύρθηκε στην Βαρκελώνη από την τρομερή Μπαρτσελόνα, ενώ η Βιλερμπάν το πάλεψε, αλλά λύγισε με 90-84 από την Εφές.

Δεν γίνεται να συνεχίσει να παραπαίει η ομάδα της Τουρκίας, έχει ποιοτικούς παίκτες και κάπου θα κάνει τη νίκη που πρέπει, για να βρει ρυθμό και να συνέλθει. Πάμε στο οβερ 74.5  πόντους των φιλοξενούμενων, που βρίσκεται σε αξιοπρεπή τιμή στο stoiximan


Μπασκόνια- Ζενίτ

Με “ξέσπασμα” στην τελευταία περίοδο η Μπασκόνια πήρε σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ανέβηκε στο 4-5, αποδεικνύοντας ότι αν την υποτιμήσεις θα έχεις πρόβλημα.

Η Ζενίτ έχει 2 νίκες, αλλά τις έχει αποσπάσει σε ΣΕΦ και Κάουνας, καθότι παίζει με άγνοια κινδύνου μακριά από την Αγία Πετρούπολη και ποντάρει στην επίθεση της, αλλά παράλληλα έχει πρόβλημα στην άμυνα. Οι Βάσκοι του Βέλιμιρ Περάσοβιτς παίζουν πιο συνεσταλμένα στην έδρα τους, αλλά διαθέτουν μονάδες, πέραν του Σενγκέλια, που είναι ασταμάτητος, οι οποίες μπορούν να “σκοτώσουν” κάθε άμυνα, εφόσον βρεθούν σε καλό βράδυ.

Η Ζενίτ δεν έχει να χάσει κάτι και θεωρώ ότι θα δώσει γρήγορο τέμπο, πράγμα που βολεύει τους Ισπανούς. Ίσως ο νικητής κριθεί στους 85-90 πόντους, αλλά και ο ηττημένος θα σκοράρει αρκετά.  Πάμε στο οβερ 158.5 πόντους.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/afupnizetai-h-fenebaxtse-sto-astrobal/