Τοπικά

Στην Πάτρα σήμερα η Φώφη Γεννηματά

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα η κα Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον Γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, αλλά και τον εκπρόσωπο Τύπου, Παύλο Χρηστίδη θα παρευρεθεί στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΚΙΝ.ΑΛ. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στις 5 το απόγευμα.

Στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ συμμετέχουν οι βουλευτές του κόμματος και από τους τρεις Νομούς, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι Νομαρχιακές Επιτροπές, στελέχη της αυτοδιοίκησης, καθώς και οι αντιπρόσωποι του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, καθώς και όσοι συμμετείχαν στο τελευταίο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η προετοιμασία για το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 23 και 24 Νοεμβρίου, αλλά και για την πανελλήνια συνδιάσκεψη που ΚΙΝ.ΑΛ. στις 7 Δεκεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση τόσο το συνέδριο, όσο και η πανελλήνια συνδιάσκεψη είναι καθοριστικοί «σταθμοί» για το μέλλον της κεντροαριστεράς και για τη στρατηγική που οφείλει να ακολουθήσει με δεδομένες και τις εσωκομματικές αντιδράσεις που ήδη έχουν εκφραστεί και δημόσια από στελέχη του χώρου.