Like Τοπικά

Σωτηρία Σαλούρα – Από την Ιατρική στη φωτογραφία την ζωγραφική και τη Μουσική ! (photo)

Σωτηρία Σαλούρα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η ΔυτικοΑχαϊή Σωτηρία Σαλούρα είναι ανήσυχο πνεύμα κι αυτο μας αρέσει !!!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Αχαΐα και είναι  τελειόφοιτη της Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Πατρών. Λατρεύει το λειτούργημα της ιατρικής, καθώς οι γονείς της της έμαθαν να αγαπά τους ανθρώπους, και μέσα απ την ιατρική ένιωσε το μεγαλείο του Θεού.

Αν και έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τον αξιοποιεί , κάνοντας τα αγαπημένα της χόμπι. Κυρίαρχη θέση κατέχει η Ζωγραφική. Είναι η μεγάλη της αγάπη ! Έχει συμμετοχή ήδη σε έξι εκθέσεις ζωγραφικής στην Πάτρα και μόλις πέρυσι οργάνωσε μαζί με φίλους και συναδέλφους της από την ιατρική σχολή, την πρώτη έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας (σχετικό άρθρο)

Εδώ και έναν χρόνο περίπου, ήρθε στην ζωή της η τέχνη της Φωτογραφίας . Μέσα από τις φωτογραφίες της αποτυπώνει την ομορφιά αυτού του κόσμου, στην καλύτερη εκδοχή του. Η φύση που λατρεύει, δεσπόζει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες της. Τέλος αυτό που πραγματικά την γαληνεύει είναι η Μουσική.  Από τότε που θυμάται τον εαυτό της τραγουδάει ενώ τα τελευταία χρόνια είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα και στο αρμόνιο.

Instagram Profile @sotiria_saloura

Δείτε παρακάτω μερικές από τους πίνακες και φωτογραφίες της Σωτηρίας Σαλούρα.