Αθλητισμός

Δ.Μαντάς: “Στήριξη στις υποδομές μας για ομάδα με μέλλον”

 
 
 
 
Ο Δημήτρης Μαντάς συνεχίζει και την ερχόμενη χρονιά στο “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο. Δύμης ΄07 και η πρόκληση είναι τεράστια για ένα παιδί, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον σύλλογο ως αθλητής .

Πλέον περνάει εκτός παρκέ και διατηρείται στον πάγκο, με σκοπό να “χτίσει” όπως ο ίδιος δήλωσε ένα νεανικό ρόστερ, με κάποιους έμπειρους αθλητές, για μία ομάδα με παρόν αλλά και πολύ μέλλον.

Μιλώντας στο westcity.gr για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τους στόχους και τα πλάνα του, αλλά και το νέο πόστο από το οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, τόνισε τα εξής:

_Αναλαμβάνεις την ομάδα σε μία «περίεργη» σεζόν στην Β΄ΕΣΚΑ-Η. Είχατε συνηθίσει διαφορετικά τα τελευταία χρόνια. Σε αγχώνει αυτό το δεδομένο;

Δ.Μ.: «Όχι δε με αγχώνει ίσα-ίσα που μου δίνει ένα κίνητρο να βάλουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα, ώστε μαζί με τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους να τους κουμπώσουμε για μια ομάδα, η οποία θα είναι για μια πενταετία σε σταθερές βάσεις.»

_ Είδαμε φέτος πολλά νέα παιδιά από τις υποδομές, που είχαν ρόλο στην Α2. Περιμένουμε και τη νέα σεζόν κάτι παρόμοιο;

Δ.Μ.: «Όπως σου είπα και πιο πάνω το πιο σημαντικό για εμένα είναι να πάρουμε παιδιά από τις υποδομές στην πρώτη ομάδα και δεδομένα θα αποκτήσουν συγκεκριμένο ρόλο και θα μας βοηθήσουν.»

_ Ποιος είναι ο στόχος και γενικότερα το «μότο» για την σεζόν που έρχεται;

Δ.Μ.: «Στόχος φέτος είναι να υπάρχει το κλίμα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, να κάνουμε προπόνηση και να παίζουμε τα ματς και να το χαιρόμαστε. Από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο προκύψει.»

_ Πώς είναι το συναίσθημα να προπονείς και καθοδηγείς πρώην συμπαίκτες και φιλους σου;

Δ.Μ.: «Να σου πω την αλήθεια το έχω ξανακάνει και παλιά με τον Ντίνο Χρυσανθακόπουλο και το συναίσθημα ήταν πολύ ωραίο, γιατί μου αρέσει η προπονητική. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Α.Ο. Δύμης, που μου δίνει αυτή την ευκαιρία και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»