Τοπικά

Κ. Κανελλόπουλος – Συγνώμη κύριε πρόεδρε … αλλά ….

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Κανέλλος Κανελλόπουλος για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κρατήσει την έδρα της Αχαΐας , θέτοντας εκτός βουλής τον ΔυτικοΑχαϊό Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.

Αναλυτικά αναφέρει : 

Μεγάλη απογοήτευση μου προκάλεσε η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα , να πάρει, τελικά, την έδρα στην Αχαΐα, ενώ μπορούσε να πάρει στην Λάρισα ή στη Ανατολική Αττική, αφήνοντας έξω τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο !  Θα μου πει κάποιος πως το λέω γιατί ο Ανδρέας είναι φίλος, πατριώτης και τέλος πάντων, μας συνδέουν πολλά !

Ασφαλώς και ισχύει αυτό , αλλά υπάρχουν και καθαρά πολιτικοί λόγοι. Όπως:

1) Οι δύο άλλοι βουλευτές είναι αξιολογότατοι άνθρωποι και επιστήμονες, αλλά δε φτάνουν!
Δεν μπορούν να καλύψουν , κατά τη γνώμη μου, την αμεσότητα και την κοινωνική παρουσία του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και αυτό, κατά γενική ομολογία, ήταν και το μεγαλύτερο έλλειμμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, το προηγούμενο διάστημα.

2) Η Ν.Δ., διαθέτει 4 βουλευτές που θα «αλωνίζουν» το τόπο !

3) Έρχεται σε αναντιστοιχία με της δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, για την διόρθωση της αναντιστοιχίας του κόμματος, με τους ψηφοφόρους του, κάτι που σαφώς θα εξέφραζε η εκλογή του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, που πήρε 10760 σταυρούς με 20 μέρες προεκλογική καμπάνια και αναμφισβήτητα συνέβαλε, με την προσωπική του επιρροή, στο πολύ υψηλό ποσοστό του κόμματος, στην Αχαΐα !

Το 41% της Αχαΐας θα έπρεπε να εκπροσωπηθεί και από ανθρώπους με μεγάλη πολιτική εμπειρία, κοινωνική αναφορά και καταξίωση.
Αυτά τα εκφράζει απόλυτα, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος !

Συγνώμη κύριε πρόεδρε, αλλά επί της ουσίας αποστερείτε από την Αχαΐα ένα βουλευτή και μάλιστα σε απόλυτα αρνητική πολιτική συγκυρία ( 4 βουλευτές ΝΔ + Μπεκίρης Μιχ +Περιφέρεια ΝΔ) !

Συγνώμη κύριε πρόεδρε, αλλά όπως καταλαβαίνετε, εκτός από το στοίχημα της ανασυγκρότησης του κόμματος, αναλαμβάνετε και να καλύψετε τη Αχαΐα και τα ιδιαίτερα θέματά της !

Δεν ξέρω πιο είναι πιο δύσκολο !

Εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε και στα δύο !