Τοπικά

«Κλειδώνουν» οι θέσεις των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

“Κλειδώνει” σταδιακά το ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επτά πρόσωπα – πλην των βουλευτών, Α. Κατσανιώτη και Ι. Φωτήλα – είχαν ενημερωθεί για τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Έτσι, υπήρχε ένας συνολικός αριθμός 9 προσώπων, ενώ απέμεναν ακόμα τρία προκειμένου να ολοκληρωθεί η «12άδα» που θα δώσει τη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, τα πρόσωπα που φέρονται να είχαν επιλεχθεί, είναι τα εξής: Ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Κουτρουμάνης, η πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αθηνά Τραχήλη, η μηχανικός Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο εγκληματολόγος Άγγελος Τσιγκρής, η ιατρός (ακτινολόγος), Ασπασία Ρηγοπούλου, η αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Ευσταθία Γιαννιά και η επιχειρηματίας (και περιφερειακή σύμβουλος), Αδαμαντία (Ντία) Ζαχαροπούλου – Στούμπου.

Μάλιστα, στα πλαίσια αυτά, ανοικτό φαίνεται πως παραμένει το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρώην βουλευτή, Θανάση Νταβλούρου, ενώ και ένα ακόμα νέο όνομα, Πατρινής παιδοψυχιάτρου, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα, προστέθηκε χθες.