Τοπικά

Δήλωση Ε. Κονιδάρη για τις επικείμενες εκλογές

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας, η υποψήφια Βουλευτής Αχαϊας του κόμματος, Έλενα Κονιδάρη, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική επιλογή που έκανε στο πρόσωπό μου, να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μας.

Θα αγωνιστώ για να φτάσει ο πολιτικός λόγος, οι θέσεις και οι αξίες της μεγάλης μας παράταξης σε κάθε γωνιά της Αχαϊας. Δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου στην μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται για τη χώρα μας. Εύχομαι στις συνυποψήφιες και τους συνυποψηφίους μου καλό αγώνα…

Στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να κάνουμε επιλογή ευθύνης, αλήθειας και αποφασιστικότητας. Στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βλέπουν τον πολιτικό που πολύ σύντομα θα κληθεί να εφαρμόσει στην πράξη όλα όσα προτείνει. Γνωρίζουν ότι η αναγέννηση της χώρας μας δεν είναι υπόθεση μιας παράταξης, αλλά είναι συλλογική υπόθεση.

Ενωμένοι, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε ξανά φωτεινή την πατρίδα μας. Η ΝΔ χρειάζεται ισχυρή εντολή το βράδυ της 7ης Ιουλίου. Θα επιλέξουμε νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα;