Τοπικά

Το “Moxy Hotel” της Πάτρας, τη Δευτέρα ανοίγει τις πύλες του

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του παλιού «Μορέα» στην Πάτρα και το ιστορικό ξενοδοχείο στην παραλιακή οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, είναι έτοιμο και πάλι να ανοίξει τις πόρτες του, ως Moxy Hotel πλέον…

Η επίσημη «πρεμιέρα» θα γίνει τη Δευτέρα 15 Απριλίου και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, αναφέρει: «Μετά τη Νέα Ορλεάνη, το Μόναχο, το Μιλάνο και τη Φρανκφούρτη, η Πάτρα καλωσορίζει τη νέα γενιά ξενοδοχείων με το ζωντανό, παιχνιδιάρικοdesignκαι την νέα φιλοσοφία ευρηματικών χώρων που ξεχωρίζουν για την φιλική και προσιτή εξυπηρέτηση. Ο Βενιαμίν του ξενοδοχειακού ομίλου Marriott International, τα Moxy Hotels, ανοίγουν για πρώτη φορά τις πόρτες τους στο ελληνικό κοινό, με αφετηρία την Πάτρα. Το MoxyPatraMarina, δημιουργήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο «Μορέας» που άφησε το δικό του αποτύπωμα και λειτούργησε από το 1974 έως και τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Πρωτοποριακοί χώροι, ευφάνταστα cocktail και 116 υπερ-μοντέρνα δωμάτια, δένουν αρμονικά με τον δημιουργικό, πρόσχαρο χαρακτήρα της Πάτρας και ανοίγουν τον δρόμο για νέες εξελίξεις. Με μότο «NowandWow» και τεχνολογικά προηγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως το mobilekey, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ελέγχει την κλειδαριά του δωματίου του από το κινητό του, το MoxyPatraMarinaείναι ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, τόσο για την χώρα όσο και για την τοπική κοινωνία. Το προσωπικό, που θα αποτελείται κυρίως από Πατρινούς που αγαπούν την πόλη και γνωρίζουν όλα τα μυστικά της, καλωσορίζει με χαρά κάθε επισκέπτη. Ο νέος τουριστικός πόλος έλξης είναι ένα σημαντικό έργο για τον τουρισμό και το κόστος επένδυσής του ανήλθε στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ένα έργο της που στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά στην δημιουργία κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών αξιών.

Φορέας επένδυσης είναι η «DPN ΑΕ» σε μισθωμένο ακίνητο από την “Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π”.»ενώ τo Project Managemen tτου Έργου ανέλαβε η “DIMAND ΑΕ” και το management του ξενοδοχείου η CS Hospitality/ShanerGroup, εγκεκριμένος operator της Marriott International».