Αθλητισμός

Δόξα Νιφορεϊκων : Η ουσία είναι ότι το γήπεδο δεν είναι ακόμα έτοιμο

Δόξας Νιφορεικων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε το ΔΣ της ομάδας της Δόξας Νιφορείκων μετά και από την τελευταία παράταση στη κατασκευή του γηπέδου, το οποίο επιβεβαιώνει και το σχετικό ρεπορτάζ του westcity (κλικ εδώ)

Αναλυτικά αναφέρουν :  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Νιφορεικων θεωρεί υποχρέωσή του να κάνει μία δημόσια τοποθέτηση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες. Η Δόξα Νιφορεικων είναι ένα καθαρά ΑΘΛΗΤΙΚΟ σωματείο και ασχολείται μόνο με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Ουδέποτε στο σωματείο μας υπήρξαν πολιτικές σκοπιμότητες ή λειτουργούσαμε με γνώμονα την πολιτική. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα κόμμα και καμία παράταξη.

Στο δημοτικό συμβούλιο λοιπόν που έγινε στις 10/04 και είχε θέμα την παράταση της κατασκευής του γηπέδου μας, παρευρέθησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και αθλητές της ομάδας μας ώστε να ενημερωθούν από τα πιο επίσημα χείλη για τον πραγματικό λόγο της νέας καθυστέρησης του έργου! Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος και ακούστηκαν διάφορες απόψεις επί του θέματος.

Η ουσία λοιπόν σε όλο αυτό που υπάρχει μέχρι τώρα είναι ότι το γήπεδο δεν είναι ακόμα έτοιμο. Και ευελπιστούμε να είναι αυτή η τελευταία καθυστέρηση και επιτέλους να έχουμε το γήπεδο μας.

Υ.Γ. Επίσης θέλουμε να κάνουμε σε όλους ξεκάθαρο ότι πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του σωματείου μας δεν θα ανεχθούμε από κανέναν.

Με εκτίμηση 
Σύσσωμο το ΔΣ της δόξας Νιφοραίικων