Τοπικά

Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσίασε το σπίτι του μέλλοντος στο 8ο Forum Ενέργειας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το project των Enervillas (δείτε εδώ) παρουσίασε ο Αχαγιώτης Μηχανικός και κατασκευαστής Δημήτρης Δημόπουλος , στο 8ο Forum Ενέργειας που διοργάνωσε ο “Σύμβουλος Επιχειρήσεων” σε συνεργασία με το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος.

Αναλυτικά αναφέρει : 

Ευχαριστώ το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για την ευκαιρία που μου έδωσε να παρουσιάσω τις enervillas στο 8ο Forum Ενέργειας. Οι enervillas είναι nzeb κτίρια στον Κ. Αλισσό πιστοποιημένα με το passivehouse πρότυπο τα οποία παράγουν περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνουν τη στιγμή που ο κτιριακός τομέας είναι υπεύθυνος για το 40% περίπου της συνολικής τελικής κατανάλωσης ενέργειας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε το περιβάλλον , την τοπική οικονομία αλλά και την τσέπη μας ακόμα και μέσα στην κρίση. Η Εξοικονόμηση ενέργειας είναι το μέλλον και ότι την αφορά θα έχει την χρηματοδότηση και την υποστήριξη της Ευρώπης προς όφελος όλων.

Συγχαρητήρια στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας που δείχνει ότι είναι πάντα δίπλα στις εξελίξεις φέρνοντας μια πράσινη ανάπτυξη πιο κοντά. Συγχαρητήρια στους συνομιλητές για τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις! Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και κατά την διάρκεια της παρουσίασης αλλά και μετά με τις συντομευμένες ερωτήσεις που έκαναν.