Αθλητισμός

Ο Κώστας Κουτρουμάνης μας παρουσιάζει ένα ανεκτίμητης αξίας Αθλητικό Αρχείο

Κώστας Κουτρουμάνης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Κώστας Κουτρουμάνης ήταν πρωτεργάτης και πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Αχαϊκής (Σ.Φ.Α) όπου ιδρύθηκε το 1975 περίπου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αχαϊκή ήταν το μοναδικό ερασιτεχνικό σωματείο στην Ελλάδα τη εποχή εκείνη που είχε επίσημα αναγνωρισμένο Σύνδεσμο Φιλάθλων.

Έχοντας διατελέσει αθλητικογράφος στην Αθλητική Ηχώ από το 1970-1972 , στο Φως από το 1975 περίπου μέχρι το 1980 και στην Πάτρα Σπορ την ίδια περίοδο ,ουσιαστικά αποτέλεσε τον άνθρωπο που επικοινωνούσε και μετέδιδε τα νέα της Αχαϊκής, η οποία κατά γενική ομολογία αποτελούσε και αποτελεί το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης μας και της Δυτικής Αχαΐας ευρύτερα.

Η ενασχόληση και η αγάπη που έτρεφε για το άθλημα και την ομάδα τον έκαναν όλα αυτά τα χρόνια να συλλέγει συνεχώς υλικό από τον τύπο καθώς και φωτογραφίες που αφορούσαν την πορεία της.

Σήμερα λοιπόν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook παρουσιάζει στο κοινό,το νέο blog (κλικ εδώ) που δημιούργησε με την βοήθεια του ξαδέρφου του Βασίλη Καράμπελα και αποτελεί ουσιαστικά την ψηφιοποίηση όλου του τεράστιου προσωπικού αρχείου που διαθέτει.

Μια εξαιρετική δουλειά όπου προτρέπουμε κάθε φίλο του αθλήματος, κάθε φίλαθλο της Αχαϊκής και κάθε πολίτη της Κάτω Αχαΐας να αφιερώσει λίγο χρόνο και να επισκεφθεί την σελίδα.

Κύριε Κώστα ευχαριστούμε πολύ!

WestCity team