Τοπικά

Δυτική Αχαΐα – Το site του δήμου για αυτοπροβολή και προεκλογικούς σκοπούς

Δυτική Αχαΐα, site του Δήμου , Δυτικής Αχαΐας γενικού Γραμματέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας , Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών , υποψηφιότητες για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , δημιουργία πολιτιστικού κέντρου , αγορά οικοπέδου στην Τ.Κ Λακκόπετρας, Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Από το κακό στο χειρότερο πάει το site του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ! Αφού επί 4 χρόνια η εικόνα του ήταν ντροπιαστική και συχνά δεν ήταν ενημερωμένο , έγινε μια προσπάθεια αναμόρφωσής του , χωρίς να μπορείς βέβαια να πάρεις εύκολα πληροφορία. Το πιο σημαντικό δε είναι οτι χρησιμοποιείται  για αυτοπροβολή και προεκλογικούς σκοπούς της δημοτικής Αρχής  , κάτι που καταγγέλει ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης Κουνάβης.

Αναλυτικά αναφέρει αναρτώντας και σχετικές εικόνες :

Το site του δήμου υποτίθεται πως υπάρχει για ενημέρωση των δημοτών.Η δημοτική αρχή φυσικά το εχει για εργαλείο αυτοπροβολή της μόνο.

Έτσι στην υποτιθέμενη αναβάθμισή του βλέπεις την προβολή του δημάρχου και τίποτα άλλο.

Κύριοι της δημοτικής αρχής,η σχέση σας με την αντικειμενικότητα και την δεοντολογία απέχει όσο η γη από το φεγγάρι το λιγότερο.Αλήθεια πόσο στοιχίζει σε χρήμα των δημοτών, αυτό το τερατούργημα;

Δεν υπάρχουν για παράδειγμα δημοσιευμένες προσκλήσεις για προμήθειες που πρόκειται να κάνει δήμος ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν οικονομικές προσφορές. Γιατί να το κάνετε άλλωστε, αφού οι απ ευθείας αναθέσεις στους δικούς σας ανθρώπους, πάνε σύννεφο.

Απεναντίας έχουμε και δημοσίευμα για υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του δημάρχου.Χρησιμοποιείτε δηλαδή τα χρήματα των δημοτών για τους προεκλογικούς σας σκοπούς. Ούτε τα τηλέφωνα των δημοτικών συμβούλων δεν υπάρχουν, μπας και τα αναζητήσει κανένας δημότης.

Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε όλες οι παρατάξεις να υπάρχει μετάδοση των συνεδριάσεων από το κανάλι του youtube (χωρίς οικονομικό κόστος) άλλα το αρνείστε ισχυριζόμενοι πως είναι τεχνικώς αδύνατον διότι γνωρίζετε πως η ανικανότητά σας δεν μπορεί να είναι σε δημόσια θέα.

Σας ζηλεύουν και καθυστερημένες “δημοκρατίες” της Αφρικής!