Lifestyle Τοπικά

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Κλόε Καρντάσιαν !!!

Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Κλόε Καρντάσιαν
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα μπερδέψαμε λίγο !

Τι σχέση μπορεί να έχει  ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Κλόε Καρντάσιαν ; Φυσικά κι εμείς αναρωτιόμαστε καθώς στο επίσημο site του Δήμου και στην επίσημη σελίδα στο facebook, υπήρχε σχετική δημοσίευση. Ο/Η διαχειριστής της σελίδας και των social media του δήμου μάλλον τα μπέρδεψε λιγάκι , αναρτώντας ένα άρθρο με τίτλο “DO I NEED A DOCTOR” , όπου περιέγραφε το πρόβλημα που είχε η γνωστή star στο γυμναστήριο της !!!

Η Δημοσίευση υπήρχε τουλάχιστον για 12 ώρες και μέχρι τις 2 το μεσημέρι όπου κάναμε λήψη το στιγμιότυπο οθόνης !

Γενικότερα όπως έχουμε επισημάνει και παλαιότερα , το site του Δήμου Δυτικής Αχαΐας , αν και το έστησε από την αρχή η Δημοτική αρχή κατά την ανάληψη των καθηκόντων της το 2014 , ειναι παλιό , ξεπερασμένο , κακοστημένο , και δύσκολο στο να λάβεις πληροφορία. Επίσης είναι ΜΗ ασφαλές κατά την περιήγηση του χρήστη , καθώς δεν διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας https/2 , όπως όλα τα σύγχρονα και ασφαλή site. Πολλές φορές δεν είναι ενημερωμένο ή ενημερώνεται με μεγάλη καθυστέρηση.

Τέλος η τεχνική ομάδα του westcity είναι στη διάθεση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ώστε να παρέχει τυχόν τεχνογνωσία και τεχνικές συμβουλές στο επίπεδο αυτό.