Τοπικά

Στις 13 Οκτωβρίου το Α΄Αντάμωμα Απόδημου Ελληνισμού

 
 
 
 
Στο γήπεδο του Απόλλωνα στις 13 Οκτωβρίου…

Το Α΄Αντάμωμα Απόδημου Ελληνισμού ορίστηκε για τις 13 Οκτωβρίου και θα λάβει μέρος στο γήπεδο του Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου της εκδήλωσης:

Σας ανακοινώνουμε επίσημα το πρώτο Α’ Αντάμωμα Απόδημου Ελληνισμού ” με σύνθημά μας ”Μαζί Μπορούμε…… Περισσότερα” που θα διεξαχθεί στις 13.10.2018 στο γήπεδο Απόλλωνα στην Περιβόλα!

Ο Ελληνοουκρανικός σύλλογος φιλίας «Φάρος» με έδρα την  Πάτρα, αναπτύσσοντας έντονη δραστηριότητα στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Δ Ελλάδας αποσκοπεί στη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους θεσμούς και τους πολίτες της χώρας μας με την Ουκρανία. Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας είναι η δημιουργία πολιτιστικών  –παραδοσιακών εκδηλώσεων.Οργανώνουμε το πρώτο ‘’Αντάμωμα του Απόδημου Ελληνισμού” στην  Πάτρα, με  σύνθημα ‘ Μαζί Μπορούμε’’ που θα διεξαχθεί  στις 13-10-2018  ημέρα Σάββατο στο γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα  Πατρών

Σκοπός μας είναι να ενώσουμε  τους Έλληνες της διασποράς  με την Πατρίδα μέσα από τον πολιτισμό τη μουσική και τον χορό.

Από τα έσοδα  θα ενισχύσουμε οικονομικά  ιδρύματα, όπως  το   Άσυλο Ανιάτων την Κιβωτό της Αγάπης το Κωνσταντοπούλειο και την Μέριμνα κα, θα βραβεύσουμε ανθρώπους της πόλης  μας  που κατά καιρούς έχουν προσφέρει  στην κοινωνία μας.

Η εκδήλωση μας είναι  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος.

Καλεσμένη θα είναι η πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, κυρία Ναταλία Κονσένκο,  ο  Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού κος   Κόκκινος   Μιχάλης,  πρόξενοι διαφόρων χωρών της Πάτρας .

Θα  παρευρεθούν  ο κκ Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης  Κατσιφάρας Απόστολος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Μαρλαφέκας Πλάτωνας, βουλευτές, δήμαρχοι της  Πελοποννήσου και άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε  άλλες πληροφορίες.