Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Ζήστε μια μοναδική θαλάσσια εμπειρία με την Cruiseme.eu (video)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το westcity.gr…

…όπως σας είχε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο έπειτα από πρόσκληση της εταιρίας cruiseme.eu συμμετείχε και φέτος σε μια μονοήμερη θαλάσσια εκδρομή.

Με το 20 μέτρων σκάφος “Sani” ξεκινήσαμε 8:30 από το Λιμάνι της Κυλλήνης και καταπλέσαμε στον Κόλπο του Λαγανά της Ζακύνθου όπου αφού συναντήσαμε την χελώνα Careta Careta βουτήξαμε στα γαλανά νερά του Μαραθωνησίου, μια δεύτερη βουτιά πραγματοποιήσαμε στις πανέμορφες σπηλιές του Κεριού καθώς επίσης θαυμάσαμε τις σπηλιές της Οάσης. Έπειτα σταματήσαμε για γεύμα στο λιμανάκι στην Λίμνη Κεριού επισκεφτήκαμε τις σπηλιές του Μαραθωνησίου και στην επιστροφή κολυμπήσαμε στον κόλπο του ακρωτηρίου του Γέρακα.Στις 18:00 επιστρέψαμε έχοντας ζήσει μια μοναδική θαλάσσια εμπειρία!

Με τα σκάφη που διαθέτει και έχοντας αφετηρία το λιμάνι της Κυλλήνης η Cruiseme.eu πέρα από τα κοντινά νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς μπορεί να καταπλεύσει σε όλα τα επτάνησα και να σας ξεναγήσει στις ομορφιές του Ιονίου πελάγους.Επιπλέον εκτός από τις τυποποιημένες μονοήμερες ομαδικές εκδρομές μπορείτε να σχεδιάσετε με την παρέα σας την δική σας ιδιωτική διαδρομή και με το πλήρωμα της Cruiseme να καταπλεύσετε για μία ή και περισσότερες ημέρες!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως σε συνεργασία με την VintageMemories Nikolakopoulos δημιουργήσουμε δύο clip τα οποία αποδίδουν μέσα από τα πλάνα τους τις υπηρεσίες που προσφέρει η cruiseme. eu !

site: www.cruiseme.eu
email: info@cruiseme.eu
fb: cruiseme.eu
instagram: cruiseme.eu
youtube:cruiseme.eu