Αθλητισμός

Μάχες στην άμμο στο τουρνουά Beach Volley της Παραλίας του Κάτω Αλισσού !

τουρνουά Beach Volley
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 52 αθλητές διαφόρων ηλικιών στις δύο κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών

Η αυλαία στο τουρνουά Beach Volley της Παραλίας του Κάτω Αλισσού έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 12 Αυγούστου. Το τουρνουά το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός 8 χρόνια ,  για άλλη μια χρόνια απέδειξε ότι είναι πόλος έλξης των αθλητών του όμορφου αθλήματος και ένα από τα μεγαλύτερα σε συμμετοχή στην Αχαΐα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος, ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας Sports Academy και το westcity.gr οργάνωσαν με επιτυχία και το φετινό τουρνουά. 

Νικητές στα ζευγάρια των Ανδρών τα αδέρφια Μαρκουίζος Χρηστος και Μαρκουίζος Μιχάλης που αντιμετώπισαν στον τελικό τους Μακρυγιάννη – Γεωργόπουλο και στην κατηγορία γυναικών νικήτριες οι αδερφές Κοντραφούρη Σταυρίνα & Κοντραφούρη Ελένη ,  που αντιμετώπισαν στον τελικό της αδερφές Κόλια Έλενα & Κόλια Νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Ο.Τ.Α.Δ. Ξενοφώντα Μπαχρά, την Έφη Κοντογιώργη από την Ομοσπονδία της Ε.Σ.ΠΕ.Π , τον πρόεδρο του συλλόγου Αλισσαίων Πείρος Δημήτρη Μπαρμπούνη και τον Βασίλη Γκοτσούλια για το westcity.gr

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που βοήθησαν για να βγει αυτή η εκδήλωση στους εθελοντές του συλλόγου Πείρος, στους διαιτητές Κο Αγγελόπουλο Παναγιώτη και Κα Σαραπτσή Χριστίνα, για την προσφορά των δωρεάν νερών το καφέ Coffe Brands Κάτω Αχαιας, για τα τρόπαια το αρμόδιο τμήμα του ΟΤΑΔ, για την δημιουργία αφίσας και άρθρων Τ.V. Production, για τα γεύματα στους δύο νικητές των κατηγοριών Ringo’s Fast Foods και Koe Cafe Bar, στον χορηγό επικοινωνίας “Όνειρο Κέντρο Συνεστιάσεων”.

Τουρνουά χωρίς φωτογραφίες δε γίνεται και χωρίς την βοήθεια εθελοντών  δεν θα είχαμε τόσο πλούσιο φωτογραφικό υλικό ! Να ευχαριστήσουμε τους , Μαριλένα Νικολοπούλου , Σωτήρη Φερτάκη , Βαρσαμία Μανωλοπούλου , Βάσω Παπαλάμπρου , Κατερίνα Σαράντη , Αγγελική Σαράντη, Βασιλεία Μπαρμπούνη και Μαργαρίτα Γεωργιοπούλου που κλικαραν με τη μηχανή του westcity όλο το 2ημερο !!! Φωτογραφίες θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Ραντεβού ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά προσπαθώντας να κερδίσουμε και άλλα χαμόγελα στον αθλητισμό !