Αθλητισμός

Το #Tsamelocup είχε τα πάντα !

#Tsamelocup
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φτάσαμε αισίως στο φινάλε του 2ου Επίσημου Τουρνουά #Tsamelocup και 7ου κατά σειρά,  βάση με την υπόσταση που είχε ως το 2016 από τις ακαδημίες Αστέρια Αχαΐας ως All Star.

Η καρδιά του μπάσκετ της Δυτικής Αχαΐας ‘’χτύπαγε’’ στο κέντρο ακριβώς της πόλης!!!

Η έλευση του Παναγιώτη Γιαννάκη την Πέμπτη 28/6 όπου σηματοδότησε την έναρξη των εκδηλώσεων του samelocup έκανε την πόλη της Κάτω Αχαΐας να χορεύει στους ρυθμούς του ‘’Final Countdown’’.  Από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή αργά το βράδυ πλήθος κόσμου, αθλητές, δημοσιογράφοι,  σύλλογοι, βρέθηκαν στη Πλατεία Παπαγιαννοπούλου για να απολαύσουν τις μάχες των συμμετεχόντων.

Περισσότερες από 30 ομάδες και σχεδόν 100 αθλητές “πάτησαν” το πλαστικό ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο της GNN και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Από νωρίς την Παρασκευή ξεκίνησαν οι Προκριματικοί με την κατηγορία των under18 ενώ το Σάββατο συνεχίστηκαν οι μάχες και τους over 18. Κατά την διάρκεια των αγώνων υπήρχαν επιδείξεις από την ομάδα rollers με επικεφαλής τον Αχαγιώτη μετρ του είδους με διεθνή διακρίσεις Γιώργο Καρπή καθώς και επίδειξη του αθλήματος Πινγκ Πίνγκ που είχε στηθεί στη πλατεία Παπαγιαννοπούλου. Επίσης μαζί μας βρέθηκε ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάλεια καθώς και το περίπτερο της Herbalife με την ανεξάρτητη συνεργάτη της.

Εορταστική λήξη

Η Κυριακή περιείχε το κυρίως μενού των ημιτελικών και τελικών αλλά αυτό ήταν το ένα σκέλος. Στο γήπεδο βρέθηκε ο μοναδικός χορευτής σε αμαξίδιο,  Ανδρέας Στρατουδάκης ο οποίος μας καθήλωσε όλους με το χορό σε αμαξίδιο μοναδικός στο είδος του και μας έδειξε πραγματικά το μεγαλείο της ζωής. Η ομάδα του συλλόγου Aiolos Cheerliding με τα πανέμορφα κορίτσια του για 2η συνεχόμενη χρονιά με την Coach Έφη Μάρκου. Οι All Star μας Πέτρος Μελισσαράτος και Πάνος Φιλιππάκος.

Νικητές των 2 κατηγοριών ήταν για τους U18 η ομάδα SpaceJummers με τους Παπανδρεόπουλο, Κωνσταντινόπουλο και Καρκούλια και η ομάδα ‘’Αχαγιώτες’’ για τους Over18 με τους Ταρνάρη Α., Ταρνάρη Π., Αδαμόπουλο  και Στάνκοβιτς.

Οι φιναλίστ ομάδες των 2 κατηγοριών κέρδισαν δώρα και μπλούζες από την διοργανώτρια αρχή προσφορά τοπικών επιχειρήσεων καθώς αγωνίστηκαν και με τους All Star παίκτες.