Τοπικά

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το διήμερο τουρνουα μπάσκετ 3on3 στον Αλισσό.

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το διήμερο τουρνουα μπάσκετ 3on3 στον Αλισσό.

Δείτε την ανακοίνωση:

Κατ’αρχήν να ευχαριστήσουμε τους παίκτες που συμμετείχαν για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους-συνέπεια του υψηλού επιπέδου αυτού του αγωνίσματος στη χώρα μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Θάνο Τσάμη των Αστεριών για τη βοήθειά του σε πολλούς τομείς,στη Δύμη για τις μπάλες που μας παραχώρησε,στους δωροθέτες μας που είναι το Talks bar-restaurant,το Miha bodytec evolution,το καφενείο-ψητοπωλείο 3λαλούν στον Αλισσό καθώς και το Παραδοσιακό Καφέ-Μεζεδοπωλείο Ανω Αλισσός.
Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουα με κάθε τρόπο.

Και τώρα τα αποτελέσματα: BROTHERS 30-ROOKIES 20, ΑΧΑΓΙΩΤΕΣ 20- ZERO 4, CLEVELAND PARALIERS 14- CELTICS 5 και HAVALAKERS 21 – BALLERS 17. Ετσι στη φάση των ημιτελικών είχαμε τα εξής αποτελέσματα: BROTHERS 16- HAVALAKERS 14 και ΑΧΑΓΙΩΤΕΣ 20-CLEVELAND PARALIERS 17.

Ετσι φθάσαμε στον μικρό τελικό όπου οι CLEVELAND PARALIERS επικράτησαν των HAVALAKERS με 13-10 και στον τελικό όπου μετά από ένα δυνατό παιχνίδι οι BROTHERS επικράτησαν των ΑΧΑΓΙΩΤΏΝ με 15-13 και κατέκτησαν την πρώτη θέση.Ξανά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες.Περισσότερες φωτογραφίες στο αλμπουμ που υπάρχει στη σελίδα του συλλόγου!!!

Ραντεβού πάλι του χρόνου,η προσπάθεια που έγινε θεσμός απο το σύλλογό μας!!!!