Αθλητισμός

Ήταν “Αστεράτοι” και πέτυχαν τους στόχους του !!!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά!!!

Οι τρείς φίλοι μας εκ των οποίων οι 2 πέρασαν από τα Αστέρια… (ο ένας λόγο συγκυριών δεν κατάφερε για καλό όπως έδειξε η ιστορία και το αποτέλεσμα να αγωνιστεί με τα χρώματα του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας Sports Academy αλλά αποτελεί ένα από τα παιδιά του Άγγελος Τσάμης ) κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους προσωπικούς και ομαδικούς.

1. Stavros Konstantinopoulos – Πανερυθραϊκός B.C
Ο Σταύρος κατάφερε όντας πρωταγωνιστής να ανεβάσει την ομάδα U21 της Ερυθραίας στην Α1 ΕΣΚΑ με μαεστρικό τρόπο σε σκοράρισμα και λοιπές κατηγορίες στατιστικής από τη θέση (4). Σημαντική παρουσία στο αντρικό τμήμα της Ερυθραίας και εμπειρίες Β’ Εθνικής από έναν ιστορικό σύλλογο. Πέτυχε τους στόχους της ομάδας του , άνοδος στην Α1 ΕΣΚΑ U21 και παραμονή στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

2. Στάνκοβιτς Δημήτρης – IKAROI B.C TRIKALA
Ο Δημήτρης μετά από καραμπόλες βρέθηκε στα Τρίκαλα αφού είχε προηγηθεί η ομάδα του Αγρινίου όπου στην αρχή της προετοιμασίας έγιναν αλλαγές σε μπάτζετ και ρόστερ με αποτέλεσμα να βρεθεί στα βόρεια της Γ’ Εθνικής. Στη Θεσσαλική ομάδα βρήκε την Ιθάκη του αφού γεμισε με χρόνο στη θέση του (1) και εμπειρίες για έναν 21 χρόνων που αναζητά τέτοιες ευκαιρίες. Πέτυχε το στόχο της ομάδας του τη παραμονή στη Γ’ Εθνική.

3. Χρηστος Καταβαινης – Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης

Τον Χρήστο μπορεί να μην τον είδαμε σε κάποιο επίσημο παιχνίδι στα Αχαϊκά γήπεδα αλλά σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαμβάνουμε στα Εθνικά Πρωταθλήματος τα επόμενα χρόνια. Άλλος ένα παίκτης που βρίσκεται στις επιλογές του Άγγελου Τσάμη με στοιχεία που αρέσκονται σε θέσεις (2) και (1) ήρθε στη πόλη μας για λογαριασμό της Αχαγιά 82 και της ομάδα U20 των Αστεριών αλλά κάποιοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης έφεραν τον Χρήστο στο νησί του Ιπποκράτη και πανηγύρισε μαζί τους την άνοδο στην Α² Εθνική. Με σημαντικές παραστάσεις που έζησε τη χρονιά αυτή και τις βοήθειες που έδωσε πίσω από παίκτες όπως οι Κουμπούρας, Χαρίσης, Ασημακόπουλος, κερδιζει το στοίχημα του και όλο το μέλλον είναι μπροστά του!!!