Τοπικά

Ενημέρωση για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Δύμης

 
 
 
 
Ανακοίνωση ενημέρωσης για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου…

Ο Εμπορικός Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου για εκδηλώσεις και το ζήτημα παραβίασης του εθνικού ωραρίου καταστημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α. 5η Λευκή Νύχτα Δυμαίων.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η 5η Λευκή Νύχτα Δυμαίων. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να τοποθετήσει διαφημιστικό – προωθητικό περίπτερο εντός της ανάπλασης, μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη του Δ.Σ. για πληροφορίες.

Β. Τράπεζα Αίματος.

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Πάλεια» έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος με σκοπό την κάλυψη αναγκών των μελών μας. Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 (παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας) και ώρα 09:00 έως 13:00, στο Πολ. Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζάς μας. Παρακαλείσθε όπως αφιερώσετε 10 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας προκειμένου να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Γ. Παραβίαση εθνικού ωραρίου καταστημάτων.

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες στα μέλη του Δ.Σ. από συναδέλφους και αφού έχουν γίνει επανειλημμένως συστάσεις στα καταστήματα που παραβιάζουν το ωράριο, αναγκαζόμαστε να προβούμε σε καταγγελία στο Α.Τ. Δυτ. Αχαΐας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα.

Στόχος μας είναι να μην δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός εις βάρος άλλων συναδέλφων.

Υπενθυμίζουμε ότι το εθνικό ωράριο καταστημάτων επιτρέπει τις καθημερινές να είναι ανοικτά μέχρι τις 21:00 ενώ τα Σάββατα μέχρι τις 20:00.

Εκ του Δ.Σ.