Τοπικά

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της Δυτικής Αχαϊας- Αναλυτικά τα θέματα

 
 
 
 
Σήμερα το συνέδριο του Δ.Σ. Δυτικής Αχαϊας…

Σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δυτικής Αχαϊας στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου και θα τεθούν υπό συζήτηση τα παρακάτω θέματα:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ  23ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2018

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 5797/18-05-2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Αποδοχή Επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμών (Αρ. Πρωτ.19376/14-05-2018/ΑΔΑ:ΨΠΘΔ465ΧΘ7-ΗΟΟ), εγγραφή και διάθεση αυτής – Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας οικονομικού έτους 2018.
  Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Αποδοχή και Διάθεση Επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών (B΄ δόση) λειτουργικών δαπανών σχολικών μονάδων έτους 2018.
  Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση ενεργειών χορήγησης εγγυητικής επιστολής αορίστου χρόνου καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης που αφορά στην υλοποίηση του σχεδίου: «Στέγαση και επανένταξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (ΕΥ ΖΗΝ).
   Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 5133/23-02-2018 πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών.
  Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας.
5. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της αριθ. 21/2018 απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Τ.Α.Δ. περί: Αποδοχή και διάθεση έκτακτης επιχορήγησης από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας και αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Ο.Τ.Α.Δ έτους 2018.
  Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, Πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ.
6. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης για την υποβολή πρότασης/ αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της Χώρας»
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
7. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης για τον Ορισμό επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση τροποποίησης χρονοδιαγράμματος εργασιών εκσκαφής προς την εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. για εγκατάσταση δημόσιου δικτύου  ηλεκτρονικών επικοινωνιών στο πλαίσιο του έργου ‘ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ (NGA) ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ’.
 

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.