Αθλητισμός

Ανανέωσε με την Δύμη ο Παναγιωταρόπουλος- Δίπλα του ο Κουνάβης

 
 
 
 
Δύμη-Παναγιωταρόπουλος μαζί και τη νέα σεζόν…

Η Δύμη αποφάσισε να συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Νίκο Παναγιωταρόπουλο για τον πάγκο της, παραμένοντας πιστή στην φιλοσοφία της να δίνει ευκαιρίες σε φιλόδοξα άτομα και δικά της παιδιά.

Ο Παναγιωταρόπουλος “ψήθηκε” προπονητικά στον πάγκο των “μπλε” σε μία απαιτητική χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο στα “σαλόνια” του ερασιτεχνικού μπάσκετ της Αχαϊας. Μαζί του αρωγός και στήριγμα, ο Τάκης Κουνάβης. Μαζί με τους Αλεξόπουλο και Μαντά αναλαμβάνουν και ρόλο στις υποδομές της Δύμης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δύμης:

“Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07 ανακοινώνει πως ο Νίκος Παναγιωταρόπουλος θα συνεχίσει να καθοδηγεί το ανδρικό μας τμήμα από την θέση του πρώτου προπονητή έχοντας στο πλάι του τον Τάκη Κουνάβη.

Ωστόσο και οι δύο τους θα έχουν σημαντική παρουσία και στα Τμήματα Υποδομής όπου θα συνεργαστούν σε ένα νέο πρόγραμμα μαζί με τον Υπεύθυνο Ζώη Αλεξόπουλο, τον Δημήτρη Μαντά καθώς και με τα υπόλοιπα στελέχη.

Η Αθλητική μας οικογένεια, ενωμένη, συγκροτημένη, επενδύει και στηρίζεται στα ενεργά της μέλη έτσι ώστε να δώσει λύσεις και να παράγει έργο σε όλους τους τομείς. Αναλυτικά το πλάνο και το πρόγραμμα της νέας χρονιάς θα παρουσιαστεί στην καθιερωμένη εκδήλωση του Απολογισμού που θα λάβει χώρα τέλος Ιουνίου.”

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07