Τοπικά

Σήμερα στο Αστήρ εκδήλωση για το θέμα κινητά και υγεία

 
 
 
 
Συζήτηση στο Αστήρ για τα κινητά και την ανεξέλεγκτη χρήση τους…

Συζήτηση στo πλαίσιο της  ενημερωτικής εκδήλωσης του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 7:00 στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την εκδήλωση:

«30 χρόνια μετά την ανακάλυψη της τρύπας του όζοντος και την ώρα που το κινητό έχει γίνει «μέλος» του σώματος μας, κορυφαίοι επιστήμονες δίνουν απαντήσεις και λύνουν απορίες, απόψε στις 7μμ, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, στo πλαίσιο της  ενημερωτικής εκδήλωσης του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ο Ακτινοφυσικός, Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής Φυσικής Γεώργιος Παναγιωτάκης, ο αν. Καθηγητής Τμήματος Φυσικής Πανεπ/μίου Πατρών-Τομέας Εφαρμοσμένης Φυσικής Ανδρέας Καζαντζίδης, ο Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος-Δερματοχειρουργός  Παναγιώτης Ρηγάτος και ο  Δικηγόρος  παρ΄Αρείω Πάγω, Ιωάννης Παπαναστασόπουλος παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις   για την σχέση ακτινοβολίας  και καρκίνου.».

Την συζήτηση συντονίζουν ο κ. Δημήτριος Καρδαμάκης, Καθηγητής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και ο κ. Αθανάσιος Αργυρίου, Καθηγητής Τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών

“Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από την ανεξέλεγκτη χρήση των κινητών τηλέφωνων; Είναι ο ήλιος και τα κινητά «σύμμαχοι» στην εμφάνιση καρκίνου;  Πώς επηρεάζει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία την υγεία μας; Πότε ο ήλιος γίνεται εχθρός της ζωής μας;”