Τοπικά

Νέος “παίκτης” στις υποψηφιότητες για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Δυτική Αχαΐα, site του Δήμου , Δυτικής Αχαΐας γενικού Γραμματέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας , Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών , υποψηφιότητες για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , δημιουργία πολιτιστικού κέντρου , αγορά οικοπέδου στην Τ.Κ Λακκόπετρας, Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νέος “παίκτης” στις υποψηφιότητες για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , έρχεται να προστεθεί στις υφιστάμενες που ήδη γνωρίζουμε.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μέχρι στιγμής έχουμε σίγουρη την υποψηφιότητα του νυν Δημαρχου Χρήστου Νικολάου , όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ την προηγούμενη χρονιά. Παρών , έχει δηλώσει και ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης  Κουνάβης. Σε συνέντευξή του στο westcity.gr είχε αναφέρει πως θα είναι υποψήφιος “γενικότερα” χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του αν θα είναι επικεφαλής ή θα ακολουθήσει κάποιο δημοτικό σχήμα.

Κλειστά έχει τα χαρτιά του ο τ. δήμαρχος Δύμης Διονύσης Γκοτσούλιας , ο οποίος δηλώνει ότι θα παραμείνει ενεργός πολίτης. Επικρατέστερο δείχνει το σενάριο της δρομολόγησης από τον ίδιο μιας παράταξης με ευρεία απήχηση και στήριξη , χωρίς ο ίδιος όμως να έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η κάθοδος του Αλέκου Θανόπουλου με τη στήριξη του ΚΚΕ, αν και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Πόντους χάνει όσο καθυστερεί η επιβεβαίωση του , το σενάριο της πιθανής εμπλοκής του ιατρού Βασίλη Καραμπελιά, που έχει θητεύσει ως αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας». Συχνά πυκνά όμως τον βλέπουμε να εμφανίζεται στη Δυτική Αχαΐα και δηλώνει πως είναι πρόθυμος με την κατάλληλη στήριξη να συμμετέχει στα αυτοδιοικητικά της Δυτικής Αχαΐας.

Έντονη δραστηριότητα με “παρέα” και από νυν δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους έχει και ο πρώην Περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σπύρος Μυλωνάς. Ο κ. Μυλωνάς είναι “παντού” δίνοντας παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο το δήμο Δυτικής Αχαΐας. Ακόμη όμως δεν έχει καταστήσει σαφές αν θα είναι υποψήφιος ή όχι , με την “θολούρα” για την υποψηφιότητα του να έχει αρνητικό αντίκτυπο.

Την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος δυτικής Αχαΐας έχει επιβεβαιώσει, δια του Τύπου, ο επιχειρηματίας Θόδωρος Παναγιωτόπουλος, πατέρας της πρώην υποψήφιας βουλευτή ΝΔ Πηνελόπης και θείος της Δημοτικής Συμβούλου  Δυτικής Αχαΐας με την παράταξη Νικολάου .

Ο “νέος” παίκτης

Έντονη φημολογία υπάρχει για συγκεκριμένο πρόσωπο από τη Δυτική Αχαΐα που ανήκει στη γενιά των 40αρηδων. Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης με πλούσιο βιογραφικό , “καθαρός” , και χωρίς να δηλώνει πολιτικός , φαίνεται να είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του δημαρχιακού θώκου. Οι πληροφορίες λένε πως θα επιδιώξει τη σύνθεση ενός πολυεπίπεδου σχήματος κι αν τα καταφέρει θα μπει μπροστάρης , με στόχο ένα Δήμο μακρυά από κλίκες , γκέτα και ομάδες !

Το Συμπέρασμα

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ζυμώσεις για τις εκλογές του 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν αποκλείεται να δούμε κι αλλους παίκτες να μπαίνουν στη μάχη για τον Δημαρχειακό θώκο.