Τοπικά

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας προσκαλεί την Δωδεκάτη (12η) Ιανουαρίου 2018…

…ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Εκπροσώπων (τακτικό – αναπληρωματικό) για την συγκρότηση του Α/θμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων έτους 2018 Π.Ε. Αχαΐας για το έτος 2018.

Εισηγητές: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Μελών της τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την εκποίηση ή την εκμίσθωση ακινήτων ή κινητών πραγμάτων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/198.
Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης για την «Ανάπλαση του κτιρίου των αποθηκών ΑΣΟ και την μετατροπή τους σε Βιοκλιματικό Πολιτιστικό Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητα 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» με τίτλο «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης (κωδ. προσκλ. 083)».
Εισηγητής : Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την υπογραφή Σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) και αποδοχή του τρόπου χρηματοδότησης για την υλοποίηση του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου ¨ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2016¨ και συγκεκριμένα για τον άξονα Προτεραιότητας 4 ¨Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα ¨ .
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Παράταση συμβατικής προθεσμίας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια λοιπών υλικών για τις ανάγκες της πυροπροστασίας».
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας .

6. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού του Ο.Τ.Α.Δ. οικ. έτους 2016 .
Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, Πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ. Δυτικής Αχαΐας.

7. Συζήτηση και Λήψη απόφασης σχετικά με την Αναγκαιότητα εξεύρεσης οικοπέδων εντός της πόλεως της Κάτω Αχαΐας για στάθμευση αυτοκινήτων.
Εισηγήτρια: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δυτικής Αχαΐας.

8. Συζήτηση και Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

9. Συζήτηση και Λήψη απόφασης σχετικά με την Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρηματικών ποσών.
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

10. Συζήτηση και Λήψη απόφασης σχετικά με την Υπογραφή της Σύμβασης Χρήσης του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής ‘‘winbank’’ με την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του παραπάνω Συστήματος.
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας .

11. Συζήτηση και Λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό εκπροσώπων του Δήμου για συναλλαγές με την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. .
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

12. Συζήτηση και Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί (ύδρευσης – αποχέτευσης που αφορούν το Δήμο).
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας .