Τοπικά

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στον Άνω Αλισσό (φωτο)

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στον Άνω Αλισσό
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με χορευτικά και χορωδίες

Πλήθος κόσμου στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στον Άνω Αλισσό , με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν γλυκίσματα και ρακόμελο.

Η πρόεδρος της κοινότητας Αλισσού Ελένη Μπεζεριάνου ανέφερε χαρακτηριστικά :

Ευχαριστώ την κ. Ρένα Θεοδωρίδου που με βοήθησε να καθαρίσω τον προαύλιο χώρο του κοινοτικού γραφείου, τον κ. Θανάση Πετρόπουλο που πρόσφερε το μέλι, τον κ. Νίκο Καραχάλιο που πρόσφερε το ρακόμελο και όλες τις κυρίες που έφεραν τα γλυκίσματα.

Μα πιο πολύ ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ακόμη μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Τραχάνης Σπύρος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γκοτσούλιας Διονύσιος , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καμπέρος Ηλίας και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάτω Αλισσού κ. Κελάμη θεώνη.

Τις πιο καλές εντυπώσεις άφησαν η χορωδία και το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου “ΠΕΙΡΟΥ” που με την παρουσία τους ομόρφυναν την εκδήλωση , όπως και η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου “ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ” που μας έπαιξε ένα επίκαιρο μικρό θεατρικό.

Συνειδητά η Κοινότητα φέτος επέλεξε να μην υπάρχει κανένα bazar από σύλλογο στη εκδήλωση για δύο λόγους :

αφενός μεν γιατί μετά την περσινή γιορτή κάποιοι μου ανέφεραν ότι δεν ήρθαν στη γιορτή γιατί υπήρχαν bazar και δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και αφετέρου πέρυσι ενώ ήθελε να συμμετέχει με bazar ο σύλλογος “ΠΕΙΡΟΣ” δεν κατέστει δυνατόν. Και είπαμε ή όλοι ή κανένας.

Η Κοινότητα πάντα όταν της ζητηθεί διαθέτει το χώρο σε συλλόγους για οποιαδήποτε εκδήλωση θέλουν να πραγματοποιήσουν.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και όλες που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας, να έρθετε να ανταλλάξουμε ευχές για τα Χριστούγεννα που σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΧΑΡΑ .