Τοπικά

Νίκος Αμαξάς : Υποψήφιος με την παράταξη του Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Νίκος Αμαξάς
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για τις επιμελητηριακές εκλογές

Υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα με την παράταξη του Πλάτωνα Μαρλαφέκα  θα είναι στις επικείμενες επιμελητηριακές ο επαγγελματίας από την Κάτω Αχαΐα , Νίκος Αμαξάς .

Ο Νίκος Αμαξάς είναι ωρολογοποιός και δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου ωρολογίων και κοσμημάτων από το 1999. Παράλληλα ασχολείται και με τη μελισσοκομία.

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι κάτι νέο γι αυτόν καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος σε συλλόγους γονέων καθώς και αντιπρόεδρος της Ένωσης γονέων Δυτικής Αχαΐας. Επίσης στις περιφερειακές εκλογές κατέκτησε την 2η θέση στο συνδυασμό ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για το νομό Αχαΐας.

Καλώ όλους τους συναδέλφους εμπόρους να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου και την προσπάθεια του συνδυασμού ,ο οποίος διαθέτει την γνώση, την εμπειρία το όραμα, και τα εργαλεία , ώστε όλοι μαζί μέσα σε πνεύμα συνεργασίας να καταστήσουμε τη περιοχή μας ως πόλο παραγωγικής, εμπορικής και τουριστικής ανάπτυξης, δίνοντας της τη θέση που της αξίζει,  αναφέρει ο Αχαγιώτης επαγγελματίας