Αθλητισμός

Ακόμη ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τις νεανίδες των Αστεριών !!!

νεανίδες των Αστεριών
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έπαιξαν για την νίκη !!!

Ακόμη ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τις νεανίδες των Αστεριών , σε αναμέτρηση που δόθηκε στο Κλειστό του Αγίου Διονυσίου το βράδυ της Κυριακής. Οι Νεανίδες της Ράνιας Πανουτοπούλου ηττήθηκαν με 3-1 σετ και και λίγο έλειψε στον τελευταίο σετ να οδηγηθεί το παιχνίδι στο ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ 26-25 με την ομάδα της Ε.Α. Πατρών.

Οι νεανίδες αγωνίζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία με κυριότερο σκοπό να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία σ αυτο το επίπεδο αλλα και να καλλιεργήσουν κουλτούρα γύρο από το άθλημα. Μετά από 2 αγωνιστικές τα κορίτσια της Ράνιας Πανουτσοπούλου έβγαλαν ψυχή και λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή. Το παιχνίδι κρίθηκε στο νήμα στο 4ο σετ από λάθη σε υποδοχή και επίθεση. Αρκετός κόσμος βρέθηκε  για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κος Κανελλόπουλος όπου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Θάνο Τσάμη.

Κρατάμε την ενέργεια που δείξαμε δουλεύουμε τα λάθη συνεχίζουμε δυναμικά για το μέλλον του Αχαγιώτικου βόλεϊ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ε.Α. Πατρών για την νίκη τους. Θερμά Ευχαριστώ στους γονείς μας συνόδεψαν τα παιδιά τους από την Κάτω Αχαγιά στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής….. αναφέρει η ανακοίνωση των Αστεριών Αχαΐας