Αθλητισμός

Νέα εποχή για τα Αστέρια Αχαΐας

Αθλητικός Όμιλος Αστέρια Αχαΐας , Άρχισαν οι Εγγραφές στα Αστέρια Αχαΐας , Νέα εποχή για τα Αστέρια Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νέο σήμα….Νέες εμπειρίες…με την ίδια αγάπη!!!

Νέα εποχή για τα Αστέρια Αχαΐας , όπου μετά από 7 χρόνια το εμπίπτοντα αστέρι που παρουσιάστηκε στην τότε επίσημη παρουσία στις 5 Μαΐου, πλέον, αλλάζει και αυτό σηματοδοτεί την σταθερότητα και την δυναμική που απέκτησε από αυτή την διαδρομή.

Η τροχιά που διέγραψε πάτησε δυνατά στη γη της Δυτικής Αχαΐας και έκανε αυτό το Αστέρι πρώτο στις προτιμήσεις των μικρών ηλικιών, για άθληση στα ομαδικά αθλήματα Μπάσκετ και Βόλεϊ, πρώτο στην επικοινωνία και στη συχνή αναφορά για τα δρώμενα του συλλόγου μας στο ευρύ κοινό της Δυτικής Αχαΐας. Ακόμη πρωτοτύπησε στις εκδηλώσεις διοργανώνοντας αθλητικά event που όμοια τους δεν είχαν παρουσιαστεί στην όμορφη πόλη μας. Επίσης η σημαντική δουλειά που έγινε αυτό το σύντομο χρονικά για ύπαρξη συλλόγου μας έφερε στο προσκήνιο με ανόδους και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό το αστέρι επίσης έφερε ευκαιρίες για να κάνουν το επόμενο βήμα αθλητές που διακρίθηκαν σε μεγάλους συλλόγους και παραδοσιακούς στο χώρο του Μπάσκετ και Βόλεϊ όπου μαζί με τους γονείς καμαρώναμε την πρόοδο τους.

Η Σταθερότητα αποτυπώθηκε!!!

Το νέο Αστέρι σηματοδοτεί την νέα μας εποχή με σφριγηλές πλέον τις 5 του ακτίνες και τη λέξη Αστέρια να διαπερνά το κέντρο του και να δεσπόζει με την λατινική του γραφή. Στο πλάι το συνοδεύει η λέξη κατατεθέν Sports Academy Basketball and Volleyball Sections θυμίζοντας σε όλους την ακαδημαϊκή μας φιλοσοφία που μας κάνει και ξεχωρίζουμε στην Δυτική Αχαΐα.

Τέλος το αστέρι θα συνεχίζει να συμβολίζει για την ανθρωπότητα προσωπικότητες με μεγάλη λάμψη και επιτυχία και επίσης μέτρο υψηλής σύγκρισης και στάνταρ. Και φέτος η παρουσία μας θα είναι μεγάλη με την παρουσία με 7 τμήματα στο τμήμα Μπάσκετ εκ των οποίων τα 3 αγωνιστικά και 5 τμήματα στο τμήμα βόλεϊ εκ των οποίων τα 3 τμήματα αγωνιστικά.

Έναρξη για τα αγωνιστικά μας τμήματα στις 21 Αυγούστου και για τον σύλλογο στις 27 Αυγούστου.

Μείνετε συντονισμένοι σε facebook, instagram, twitter, και σε λίγο διάστημα θα ανέβει εκ νέου το ανανεωμένο μας site ακόμη πιο κατατοπιστικό στις νέες ανάγκες που απαιτεί η εποχή!!!