Αθλητισμός

Ο Άγγελος Τσάμης για το Αχαγιώτικο Μπάσκετ – Η συλλεκτική φανέλα της Αχαγιάς 82

Αχαγιώτικο Μπάσκετ , στον Δούκα ο Άγγελος Τσάμης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μ ένα πόστ από καρδιάς στα social Media ο Άγγελος Τσάμης ευχήθηκε καλή season για τις ομάδες που εκπροσωπούν το Αχαγιώτικο Μπάσκετ , αλλά και για τα “Αστέρια” του. Επίσης στην εκδήλωση παρουσίασης της Αχαγιάς 82 , με πρωτοβουλία του Άγγελου , επανατυπώθηκε  και παραδόθηκε στον Γιάννη Σταμόπουλο συλλεκτική φανέλα από την πρώτη εμφάνιση της ομάδος , όπως προκύπτει από το αρχειακό υλικό του Ανδρέα Μαχαίρα και της Μικτής Ζώνης.

Αναλυτικά ο Αγγελος Τσάμης για το Αχαγιώτικο Μπάσκετ και τον αθλητισμό στη Δυτική Αχαΐα αναφέρει :

Μεγάλη τιμή για τη Πόλη μου την Κάτω Αχαγια να παρουσιάζει την συλλεκτική φανέλα του Α.Ο. Αχαγια ’82 ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ από το αντρικό της Τμήμα, ο Γιάννης Σταμοπουλος. Τιμή μας που τον έχουμε παίκτη και τον απολαμβάνουμε τις Κυριακές στη πόλη μας!!! 

Καλή αρχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την Αχαγια ’82 θα είμαι δίπλα της οπότε μου δίνεται η ευκαιρία σε Αθήνα και Αχαγια, Καλή αρχή και στην έτερη ομάδα Δύμη ’07 και στον αδερφό μου Νίκο Παναγιωταρόπουλο που ηγείται στο τιμόνι της ομάδας στην πρώτη της εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.Η. Και στον Αχαϊκό μας του Βασίλη Παππά και των άλλων παιδιών !!!

Τέλος θα αφήσω το παιδί μου τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ που συνεχίζουν τη καλή τους δουλειά σε Μπάσκετ και Βόλεϋ ,με συμμετοχές ρεκόρ και πληρότητα 100% σε όλα τα τμήματα!!! Χρήστο, Θάνο, Ρανια, Αλέξανδρε , συνεχίστε το έργο που θα αφήσει παρακαταθήκη στη πόλη μας τους νέους Αχαγιωτες Αθλητές για τον Αχαγιωτικο Αθλητισμό και την Νεολαία!!!