Photos Τοπικά

ΕΣΚΑ : Αφιέρωμα στο Μωραϊτικό Τραγούδι !!! (φωτο)

Μωραϊτικό Τραγούδι
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με επιτυχία η εκδήλωση !

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική εκδήλωση ” Αφιέρωμα στο Μωραϊτικό Τραγούδι ” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Αλισσού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρου του σχολείου του Κάτω Αλισσού. Ο Σύλλογος αναφέρει :

Η φετινή μας θεματική εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Μωραιτικο τραγούδι και χορό. Την βραδιά άνοιξε ο κ.Ηλιας Λαλιωτης, χοροδιδασκαλος και συγγραφέας, όποιος αφού χαιρέτισε το ΔΣ και τον κόσμο, μίλησε για την παράδοση και τον Μορια. Την σκυτάλη πήραν τα χορευτικά του Πολιτιστικου και μορφωτικου συλλόγου “Η ΕΛΙΣΣΑ”, ο Παγκαλαβρυτινος Σύλλογος Πατρών και τέλος η Χορευτική Ομάδα του Κάτω Αλισσού.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακή και συνάμα χαρούμενη. Όλα τα χορευτικά μαζί, πάνω στην μεγάλη σκηνή που έφτιαξαν τα μέλη του συλλόγου μας,παρουσίασαν χορούς και τραγούδια ενώ αναβιωσαν παραδοσιακά έθιμα του τόπου μας. Η παράσταση αυτή εμπλουτίστηκε από τα θεατρικά δρώμενα εκτελεσμένα από την Ελένη Χολέβα και τον Σπύρο Παπαδημητρόπουλο.

Τα κείμενα ήταν του Βασίλη Παπαδημητροπουλου. Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για την άψογη εκτέλεση. Ακολούθησαν βραβεύσεις στους αριστευσαντες μαθητές του χωριού μας για την φετινή σχολική χρονιά.

Ευχαριστούμε τον Λεωνίδα Βουρδουλα για το υπέροχο σκηνικό το οποίο ήταν κάτι μοναδικό. Ευχαριστούμε την ομάδα των Δήθεν Αδιάφορων, για την τεράστια βοήθεια τους ώστε να έχουμε αυτή την τόσο μεγαλειώδη σκηνή, καθώς και την Ανάπτυξη Κατασκευαστική για την παροχή ξυλείας.

Ενας μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον χοροδιδασκαλο την Χορευτικής Ομάδας Κάτω Αλισσού, Θοδωρη Γιαννακοπουλο και στα μέλη της, οι οποίοι μας κάνουν υπερήφανους σε κάθε εμφάνιση τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πλήθος των μελών μας για την τόσο μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν κάτι το μοναδικό! Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την στήριξη σας και υποσχόμαστε ακόμη ομορφότερες εκδηλώσεις! Και του χρόνου!!!

Δείτε φώτο από το φακό του westcity.gr