Τοπικά

Ριπές ΑΚΙΔΑ σε τοπικό site για ανακριβές δημοσίευμα

ΑΚΙΔΑ , αυτόνομη κάθοδος της Α.ΚΙ.Δ.Α. , Α.ΚΙ.Δ.A. , λέμε το νερό νεράκι , δημοτικής αρχής , ΑΚΙΔΑ , Δήμο Δυτικής Αχαΐας , ΑΚΙΔΑ ακαταλληλότητα του νερού , Ριπές ΑΚΙΔΑ σε τοπικό site , Αποχώρησε η ΑΚΙΔΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο , Χωρίς μηχάνημα POS η ΔΕΥΑΔ , πρόβλημα με τις διακοπές του νερού , ΑΚΙΔΑ , Παναγιώτης Κουνάβης , διακοπές νερού ,
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τι αναφέρει ο Παναγιώτης Κουνάβης

Ριπές ΑΚΙΔΑ σε τοπικό site για ανακριβές δημοσίευμα με τον επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτη , ο οποίος αποχώρησε χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο για συγκεκριμένους λόγους (σχετικό άρθρο) , να αναφέρει:

Καλά, το ότι το συγκεκριμένο site φημίζεται για την αντικειμενικότητά του το έχουμε καταλάβει με τον τρόπο που καλύπτει την δραστηριότητα της δημοτικής αρχής και των υπόλοιπων παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.Οι αδυναμίες άλλωστε δεν κρύβονται. Όμως χτες σαΐνια μου δεν ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο καμία ρύθμιση της ΔΕΥΑ εκτός αν “γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει” που λέγαν και οι παλιοί!!

Το θέμα ήταν: “Παρέμβαση του Δήμου σχετικά με την ρύθμιση που προτίθεται να κάνει η Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων με την Δ.Ε.Η. προς εξόφληση οφειλών της προς την Δ.Ε.Η.. Αποδοχή ή μη σχετικής γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ κ. Παναγιώτη Ζυγούρη, σχετικά με την δυνατότητα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας να συμβάλλει με οποιανδήποτε μορφή (παροχή εγγυήσεων) μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων και Δ.Ε.Η.”

Βέβαια η δημοτική αρχή εχει την ικανότητα να μαντεύει τις εξελίξεις, αφού το θέμα το έφερε προς συζήτηση χωρις να υπάρχει σχετική απόφαση στη ΔΕΥΑ η οποία να μιλάει για παρέμβαση του δήμου.Υπάρχει μόνο απόφαση για ανάθεση σε νομικό(αλήθεια ο νομικός του δήμου δεν μας κάνει;) προκειμένου να γνωματεύσει με ποιους πόρους μπορεί να γίνει αυτό. Φυσικά τις αντιδράσεις της ΑΚΙΔΑ το site τις ονόμασε μελανό σημείο,χωρίς να μπει στον κόπο να τις αναφέρει. Ενημέρωση ποιότητας λέμε! Οκ παιδιά ωραία η φωτογραφία με τον δήμαρχο!

Γενικότερα με το συγκεκριμένο site έχουν γίνει παράπονα και σε άλλες περιπτώσεις παραπληροφόρησης όπως πρόσφατα έγινε και από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού  (σχετικό άρθρο)