Τοπικά

Αποχώρησε η ΑΚΙΔΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΚΙΔΑ , αυτόνομη κάθοδος της Α.ΚΙ.Δ.Α. , Α.ΚΙ.Δ.A. , λέμε το νερό νεράκι , δημοτικής αρχής , ΑΚΙΔΑ , Δήμο Δυτικής Αχαΐας , ΑΚΙΔΑ ακαταλληλότητα του νερού , Ριπές ΑΚΙΔΑ σε τοπικό site , Αποχώρησε η ΑΚΙΔΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο , Χωρίς μηχάνημα POS η ΔΕΥΑΔ , πρόβλημα με τις διακοπές του νερού , ΑΚΙΔΑ , Παναγιώτης Κουνάβης , διακοπές νερού ,
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Συνεδρίαση είχε μοναδικό θέμα την ΔΕΥΑΔ

Αποχώρησε η ΑΚΙΔΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο όπου είχε μοναδικό θέμα “Παρέμβαση του Δήμου σχετικά με την ρύθμιση που προτίθεται να κάνει η Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων με  την Δ.Ε.Η. προς εξόφληση οφειλών της προς την Δ.Ε.Η.”. Αναλυτικά αναφέρει : 

Σε μια άνευ προηγουμένου συνεδρίαση, όπου χωρίς στοιχεία για την πραγματική εικόνα της οικονομικής κατάστασης της ΔΕΥΑ,χωρίς εισήγηση και απόφαση από την ίδια την ΔΕΥΑ για το θέμα, χωρίς να υπάρχουν τα έγγραφα και οι επιστολές μεταξύ ΔΕΥΑ και ΔΕΗ σχετικά με τον διακανονισμό που απαιτεί η ΔΕΗ,αλλά και χωρίς το Δημοτικό Συμβούλιο να πληροφορηθεί το περιεχόμενο της πρόσφατης δικαστικής διένεξης μεταξύ ΔΕΗ και ΔΕΥΑ, η δημοτική αρχή Νικολάου εισηγήθηκε να μπουν εγγύηση σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ τα γενικά έσοδα του Δήμου!

Και αυτό, τη στιγμή που άλλοι Δήμοι το απέφυγαν με ευνοϊκότερες ρυθμίσεις. Στην τελετή του προαναγγελθέντος θανάτου της ΔΕΥΑ, θάνατο για τον οποίο πολιτικά ευθύνεται η δημοτική αρχή ,αφού ισχυρίζεται ότι με την πολιτική της τα κάνει όλα σωστά αλλά φταίνε οι κακοί δημότες που δεν πληρώνουν, δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος.

Αρνούμαστε να υποθηκεύσουμε ακόμα και τα ασημικά του Δήμου προκειμένου η δημοτική αρχή να χρεοκοπήσει και το Δήμο. Η Δημοτική Αρχή Νικολάου θα μείνει στην ιστορία του τόπου ως εκείνη που όλους τους πόρους της ΔΕΥΑ τους διέθεσε σε απευθείας αναθέσεις, ως δημοτική αρχή που σε έναν τόπο που η ανεργία μαστίζει τους νέους πτυχιούχους,διορίζει με αμοιβή μέλη του ΔΣ ως τεχνοκράτες,χωρίς τα απαιτούμενα προσόντα.Θα μείνει στην ιστορία για την άρνησή της να κάνει διακανονισμούς στους Δημότες.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες αποχωρήσαμε από την διάτρητη διαδικαστικά και απαράδεκτη πολιτικά, αποψινή συνεδρίαση.