Αθλητισμός

Η Βάσια Μητροπούλου μιλά στο westcity.gr

Βάσια Μητροπούλου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η βολεϊμπολίστρια Βάσια Μητροπούλου μίλησε στο westcity.gr για με την μέχρι τώρα πορεία της στο αθλητισμό , τις εμπειρίες που αποκόμισε στη συμμετοχή της σε Πατρινά σωματεία , αλλά και την επιστροφή της στα Αστέρια Αχαΐας.

Αναλυτικά αναφέρει :

Την σεζόν 2014-15 αγωνίστηκα με την φανέλα της Παναχαϊκής για ένα χρόνο έχοντας προπονητή τον κ. Κυριάκο Κοκόλα στον οποίο πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έκανε για εμένα. Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στην μέχρι τώρα αθλητική μου πορεία και πάντα θα είμαι ευγνώμων για όλα αυτά.

Την σεζόν 2015-16 μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην Παναχαϊκή, μου έγινε πρόταση να αγωνιστώ με τα χρώματα του Απόλλωνα ,την οποία και δέχτηκα. Ενώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτική ως “νέο μέλος της οικογένειας” οι συμπαίκτριες μου με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω και εγώ μέλος τους. Η χρονιά αυτή επιφύλασσε για εμένα πολλές εμπειρίες και τεράστιες επιτυχίες.

Αναδειχθήκαμε Πρωταθλήτριες Πελοποννήσου στις κατηγορίες των κορασίδων και νεανίδων κατακτώντας εκτός από τον μεγάλο αυτό τίτλο και την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτό το πρωτάθλημα για εμένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο , εφόσον είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες όπως : Ολυμπιακός, Μαρκόπουλο κ.α.

Μια μεγάλη έκπληξη για εμένα ήταν η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής μου κ. Χρήστος Καράβολας να με ένταξη στην γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα, με την οποία κατακτήσαμε την άνοδο και την επιστροφή στην Α2 κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Πως να ξεχάσει ένας αθλητής τα δύο αυτά χρόνια. Τίτλοι, μετάλλια, ταξίδια ,πολλές χαρές και ελάχιστες στεναχώριες.

Ένα ευχαριστώ για προπονητή και άνθρωπο Χρήστο Καράβολα είναι ελάχιστο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με βοήθησε και πόσα πράγματα έμαθα κοντά του. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και την σεζόν 2016-17 με αποκορύφωμα την 8η θέση για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα !! Ευχαριστώ πολύ τις συμπαίκτριες μου, την διοίκηση του Απόλλωνα και εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες στην ιστορική αυτή ομάδα και ίσως στον μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν!!!

Για την σεζόν 2017-18 επιστρέφω στα Αστέρια , την ομάδα της καρδιάς μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Καλή σεζόν σε όλες τις συναθλήτριες μου.