Τοπικά

Ε.Σ.Κ.Α. : Ευχαριστήριο μήνυμα του Απερχόμενου Δ.Σ.

Ε.Σ.Κ.Α. , αποτελέσματα των εκλογών στο Σύλλογο Κάτω Αλισσού , Επανήλθε το νερό στον Κάτω Αλισσό
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ευχαριστήριο μήνυμα του Απερχόμενου Δ.Σ.

Tα δύο τελευταία χρόνια, ως μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Κ.Α., έχουμε πετύχει ένα μεγάλο στόχο, να δουλεύουμε όλοι για τον σύλλογο του χωριού μας , με ανιδιοτέλεια και ομαδικότητα. Ποτέ δεν θελήσαμε και ούτε θα γίνει ο σύλλογος μας προσωποκεντρικός. Αυτό μπορεί να το διακρίνει κανείς εύκολα, άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι σε αυτές τις εκλογές εγράφησαν σχεδόν 100 νέα μέλη.

Προσωπικά ως Πρόεδρος τα δύο τελευταία χρόνια, σε αυτή την προσπάθεια του να δώσουμε ξανά ζωή στον ιστορικό αυτό σύλλογο, θέλω να ευχαριστήσω ένα ένα ξεχωριστά τα μέλη του Ε.Σ.Κ.Α., για την αμέριστη στήριξή τους αυτά τα δύο χρόνια.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που όλο αυτό τον καιρό, παρά τις προσωπικές διαφωνίες κάποιες φορές, βάζοντας μπροστά το καλό του συλλόγου, λειτουργήσαμε ομαδικά και χωρίς να επηρεάζεται το αποτέλεσμα.
Έχοντας λοιπόν βάλει τα θεμέλια για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργεί ο σύλλογός μας, θέλουμε να ευχηθούμε στο Νέο Δ.Σ., να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη, να έχει δύναμη, πίστη, υπομονή και πάνω απ’ όλα να αγαπά αυτό που κάνει.

Ως Απερχόμενο Δ.Σ, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι για αυτό που ξεκινήσαμε πριν δυο χρόνια και είμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε!

Σας ευχαριστούμε όλους!  Το Απερχόμενο Δ.Σ.του Ε.Σ.Κ.Α.