Τοπικά

Η ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου για την 4η Λευκή Νύχτα Δυμαίων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εμπορικός Σύλλογος για την Λευκή Νύχτα:

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, στα πλαίσιο της 4ης «Λευκής Νύχτας Δυμαίων». Μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και αλληλεγγύης ο Σύλλογος κατάφερε να ενώσει συναδέλφους, συλλόγους και φορείς της πόλης μας σε μια πρωτοφανής δράση πολλαπλών εκδηλώσεων.

Η προσπάθεια για να ανέβουν οι τζίροι των καταστημάτων πέτυχε.
Αδιαχώρητο παντού. Στα εμπορικά καταστήματα, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και βέβαια στα διάφορα events που πραγματοποιούνταν στους δρόμους του ιστορικού κέντρου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Οι επισκέπτες μαζί με τα ψώνια τους μπόρεσαν να απολαύσουν και την Έκθεση φωτογραφίας που είχε διοργανώσει ο Δήμος Δυτ. Αχαΐας μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο η οποία είχε στηθεί στον πεζόδρομο.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνετέλεσαν στην προσπάθειά μας αυτή και ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά.

Ευχαριστούμε το Πολιτιστικό Σύλλογο «Πάλεια» για την ζεστή συμμετοχή τους, τα παιδιά της χορευτικής ομάδας του 3ου Δημ. Σχολείου και την δασκάλα τους κ. Λία Δρίβα για τη εξαιρετική παρουσία τους, και την στήριξή τους στην όλη δράση. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Αλισσαίων «Πείρος» που συμμετείχε με μουσικό σχήμα στην εκδήλωσή μας. όπως και την ΣΕΔΙΠ (Σώμα Εθελοντών Δισωστών Πυροσβεστών Δυτ. Αχαΐας) για την παρουσία τους και την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση – επίδειξη που έκαναν, επίσης τους παλαιμάχους «ταβλαδόρους» που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση, καθώς και τον κο Οικονομόπουλο Νίκο (Μπόκος) για την προσφορά του στα απαιτούμενα τραπεζοκαθίσματα.

Ευχαριστούμε πολύ το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Δυτ. Αχαΐας, για την άψογη συνεργασία τους καθώς και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Κάτω Αχαΐας, κο Τησαρχόντο Ευάγγελο για την αμέριστη συνεργασία που προσέφερε.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το όλο εγχείρημα.
Σκοπός μας είναι τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται συχνότερα προκειμένου με κάθε τρόπο να ενισχυθεί ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας.