Τοπικά

ΔΕΥΑΔ : Διακοπές υδροδότησης στα αγροτεμάχια έως τέλος Σεπτεμβρίου

ΔΕΥΑ Δυμαίων , παράνομες επανασυνδέσεις , Αγώνας δρόμου της ΔΕΥΑΔ Νερό , διακοπών της ΔΕΗ , Βλάβη στη μία γεώτρηση , Πρόσκληση σε διάλογο από τη ΔΕΥΑΔ, καθαρισμός και απολύμανση των δεξαμενών ύδρευσης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Διακοπές υδροδότησης στα αγροτεμάχια

Η έλλειψη του νερού δημιουργεί την ανάγκη για εκτίμηση της πραγματικής του αξίας και μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται. Καθώς η λειψυδρία αποτελεί όχι μόνο πηγή ανησυχίας αλλά και υπαρκτή απειλή αναγκαζόμαστε να λάβουμε έκτακτα μέτρα τα οποία θα ισχύουν για κάθε καλοκαιρινή σεζόν.

Tα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. διακόπτουν παροχές ύδρευσης σε αγροτεμάχια – κτήματα έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου 2017 λόγω λειψυδρίας, μετά την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τοπικές Κοινότητες που παρουσιάζεται σημαντικό πρόβλημα με την επάρκεια του νερού.

Σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνονται εκ παραδρομής άστοχες διακοπές παροχών ( π.χ. διακοπή σε περιβόλι με δέκα ντομάτες) – ύστερα από αίτηση του καταναλωτή – θα εξετάζεται το αίτημα παρουσία του Δ.Σ., του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας καθώς και των Επικεφαλής των παρατάξεων και θα αποκαθίσταται η αστοχία.
Δήμαρχος, Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. & Πρόεδροι των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων παραμερίζουμε τις πολιτικές μας διαφορές αναγνωρίζοντας όλοι τα λάθη που μας αναλογούν και «συστρατευόμαστε» με οργανωμένες ενέργειες, με διάλογο και όχι με στείρες αντιπαραθέσεις να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας να κάνουν σωστή και χρηστή διαχείριση στο πολυτιμότερο αγαθό, το νερό.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι από 2-7-2017 ισχύει νέος ευνοϊκότερος διακανονισμός για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές με μειωμένο το ποσό προκαταβολής και αυξημένες δόσεις.
Επιπλέον συνεχίζουμε & διεκδικούμε όλοι μαζί τόσο την επέκταση της κεντρικής διώρυγας του Πηνειού όσο και την λειτουργία διαδημοτικού φορέα Πείρου – Παραπείρου – τα δυο φράγματα- που θα «θα ξεδιψάσουν» την Δυτική Αχαΐα.

Κλείνοντας, αναφέρουμε ότι τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. καταγράφουν τις παράνομες παροχές και εφαρμόζεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ ότι προβλέπει ο κανονισμός.