Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Zenora – Καλοκαιρινές προτάσεις για παιδικό ρούχο (φώτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ξεχωριστές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ για τους μικρούς μας φίλους !

Με φόντο τη φύση το αγαπημένο σας κατάστημα παιδικών ρούχων Zenora στην Κάτω Αχαΐα, παρουσιάζει τις Καλοκαιρινές προτάσεις για παιδικό ρούχο.

Υπέροχα σχέδια, ποικιλία χρωμάτων και μοναδικά υφάσματα θα βρείτε στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων το οποίο βρίσκεται στην Αγίου Ιωάννου στην Κ. Αχαΐα!  Ο φωτογραφικός φακός του westcity.gr απαθανάτισε μόνο μερικές από τις προτάσεις του Zenora για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις των μικρών μας φίλων , οι οποίες φυσικά ακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας !

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Ρούλα Μάνιαρη βρίσκεται στο μαγαζί για να σας ξεναγήσει στον όμορφο, πολύχρωμο χώρο της, που θα αποτελέσει σίγουρα σημείο συνάντησης για όλες τις μαμάδες που θέλουν τα καλύτερα για τα αγγελούδια τους! Στο «Ζenora» θα βρει κανείς επώνυμα, παιδικά ρούχα για παιδιά ηλικίας ενός έως 16 ετών. Πρόκειται για ρούχα με στυλ, που θα θεωρηθούν έξυπνες αγορές, μια και η επωνυμία τους καθώς και η εξαίρετη ποιότητά τους δε συνεπάγονται απαγορευτικές τιμές.

Φωτογράφιση στον Ιπποκάμηλο

Το πάρκο “ΙΠΠΟΚΑΜΗΛΟΣ” που βρίσκεται στην περιοχή Σαγεΐκων Αχαΐας , παραχώρησε το χώρο για τις ανάγκες τις φωτογράφισης. Πρόκειται για έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία αποτελεί ιδανική τοποθεσία για το σύνολο των δραστηριοτήτων του πάρκου, συνδυάζοντας την επίπεδη έκταση για ιππασία και το γειτονικό δάσος 500 στρεμμάτων για μια πιό περιπετειώδη απόδραση με άλογο. Οι επισκέπτες του πάρκου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επίσης τις υπηρεσίες του Salé Restaurant-Bar, snack bar και παιδότοπου που στεγάζονται στο πάρκο μας. Στο πάρκο, επίσης, εκτίθεται, σε ζωολογικό κήπο, πλήθος ζώων και πτηνών. Το πάρκο λειτουργεί μονο Σ\Κ και αργίες.

Δείτε τις μοναδικές στιλιστικές προτάσεις του zenora