Τοπικά

To WESTCITY.GR διαπιστευμένο μέλος του Μητρώου Online Media

4 χρόνια , 24ωρη απεργία , 3 χρόνια westcity.gr , μέλος του Μητρώου Online Media
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Mέλος του Μητρώου Online Media

Το westcity.gr το δημοφιλέστερο portal της Δυτικής Αχαΐας είναι πλέον ανάμεσα στα 415 sites (έως 30/05/2017) ως διαπιστευμένο μέλος του Μητρώου Online Media. 

Πρόκειται για την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για να μπει μία τάξη στο πεδίο της διαδικτυακής ενημέρωσης . Σκοπός της νέας υπηρεσίας είναι η επίτευξη διαφάνειας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των on line media και στις εργασιακές σχέσεις που επικρατούν σε αυτά, η ενίσχυση της πολυφωνίας, καθώς και η εφαρμογή της νομοθεσίας για την κατανομή της κρατικής διαφήμισης.

Το westcity.gr κατάθεσε αίτηση την πρώτη ημέρα έναρξης κατάθεσης αιτήσεων στο μητρώο , την Τρίτη 7 Μαρτίου. Η αίτηση έγινε αυτόνομα και όχι υπό την “ομπλρέλα” κάποιου άλλου μέσου , ως ατομική επιχείρηση υπό την επωνυμία ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και έδρα Αγ.  Ιωάννου 96 , στην Κάτω Αχαΐα .

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο το westcity.gr είναι νόμιμη επιχείρηση με έναρξη επιτηδεύματος το 2014 , φορολογείται , και αποδίδει η ίδια η επιχείρηση στο κράτος , αυτά που νομίμως πρέπει.

Παρουσίαση Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης