Αθλητισμός Τοπικά

Επιχορήγηση της Αχαϊκής , Αχαγιας 82 και Πανμοβριακού μετά από εισήγηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων

Συζητήθηκε χθες στο Δημοτικό συμβούλιο το αίτημα που είχαμε καταθέσει ως Δημοτικά παράταξη, για ενίσχυση της Αχαϊκής κάτι το οποίο είχαμε ζητήσει πριν ένα μήνα για τα σωματεία τα όποια διακρίνονται, συμπεριλαμβάνοντας και την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανομβριακού Ριόλου.

Ο Δήμαρχος τότε χωρίς να κάνει τον κόπο να ρωτήσει την αρμόδιά υπηρεσία του Δήμου απέρριψε την πρόταση μας διότι κατά την δήλωση του δεν υπήρχε τρόπος επιχορήγησης.

Χθες λοιπόν σε ειδική συνεδρίαση όπως προβλέπει ο Δημοτικός Κώδικας εισηγηθήκαμε τις διατάξεις που προβλέπουν την επιχορήγηση αθλητικών Πολιτιστικών και λοιπών συλλόγων, που ισχύουν από το 2006 και αναγκάσαμε την πλειοψηφία να κάνει δεκτό το δίκαιό αίτημα μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφάσισε την επιχορήγηση της Αχαϊκής για την πρόκριση της στον τελικό κυπέλλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το ποσό των 3.000 ευρώ, η ομάδα του Ριόλου με 1.000 ευρώ για την πρόκριση του στον τελικό κυπέλλου Νομού Αχαΐας, και ορθώς η Αχαγιά 82 με 1.000 ευρώ, μετά από πρότασή του Δημάρχου για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ!!!!