Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Just Smile : Μεγάλες Πασχαλινές Προσφορές

Just Smile , παγκόσμια ημέρα γέλιου , δώρα από το Just Smile
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Just Smile προσφέρει λευκά χαμόγελα με μεγάλες πασχαλινές προσφορές.

Επωφεληθείτε από τα πακέτα της Just Smile με τις μειωμένες τιμές και αποκτήστε ξανά τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση με ένα αστραφτερό και ελκυστικό χαμόγελο. Από 3 έως 15 Απριλίου κάντε την κράτηση σας στο 261 400 60 60 ή στη σελίδα της Just Smile στο facebook.

To spa δοντιών Πάτρας υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με δύο πακέτα προσφορών : 

  1. Just Smile+Quickly Smile+ προϊόν συντήρησης μόνο 99€
  2. Vip Smile+Quickly Smile+ προϊόν συντήρησης μόνο 125€

Η κοσμητική λεύκανση δοντιών ήρθε και στην Πάτρα κάνοντας τα δόντια σας έως και 9 τόνους πιο λευκά σε μία μόνο επίσκεψη. Επισκεφθείτε και εσείς το φιλόξενο χώρο μας στη Ρήγα Φεραίου 104 και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς.

Η μέθοδος της Just Smile εφαρμόζεται σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου και τα τελευταία χρόνια κατέκτησε και την Ελλάδα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη,άμεση και χωρίς περιορισμούς καθώς το gel το οποίο χρησιμοποιείται είναι από φυτικά συστατικά και σε συνδυασμό με το ψυχρό φως led τα δόντια αποκτούν ξανά το φυσικό τους χρώμα.

Η λεύκανση δοντιών στην JUST SMILE δεν θέτει περιορισμούς όσον αφορά στο χρονικό διάστημα μεταξύ των θεραπειών. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη θεραπεία, είτε πριν από έναν γάμο, ένα ραντεβού ή μια συνέντευξη. Χάρη στην αισθητική λεύκανση δοντιών σας δίνεται η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να έχετε ένα φωτεινό και λευκό χαμόγελο.

Η προσφορά μας ισχύει μέχρι 15 Απριλίου. Εσείς θα προλάβετε;