Τοπικά

Συγχαρητήρια Καμπέρου για Αχαϊκή και Αχαγιά 82

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στις 26 του Μάρτη…

…η Αχαϊκή μας προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του κυπέλλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, δεύτερου τη τάξει θεσμού σε πανελλαδικό επίπεδο μετά το κύπελλο Ελλάδας.

Την ίδια μέρα η άλλη ομάδα της καρδιάς μας, η Αχαγιά 82, σφράγιζε οριστικά την παραμονή της στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Η Αχαϊκή, για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν εκπροσωπεί στο θεσμό του κυπέλλου μόνο την πόλη ή τον νομό μας αλλά ολόκληρη την νότια Ελλάδα, γεγονός που προσδίδει ανυπολόγιστη αξία στην επιτυχία της.

Η Αχαγιά 82 εδραιώνεται μέρα με τη μέρα στη συνείδηση του μπασκετικού κόσμου της Ελλάδας κι ένας Θεός ξέρει μόνο πού πρόκειται να φτάσει ακόμα. Η Αχαϊκή στο ποδόσφαιρο, τα Αστέρια και η Δύμη στο μπάσκετ εργάζονται ακατάπαυστα με τις ακαδημίες σε όλες τις νεαρές ηλικίες. Οι αθλητικοί σύλλογοι της Αχαγιάς έχουν εγκαινιάσει παράλληλα και μια νέα εποχή μεταξύ τους, επικοινωνούν, συναντιούνται, συνεργάζονται. Τα συγχαρητήρια είναι λίγα, τα “εύγε” περισσεύουν.

Την Κυριακή στο Άργος όμως ανάμεσα στη χαρά και τους πανηγυρισμούς υπήρξε και η θλιβερή διαπίστωση της παντελούς απουσίας των δεκάδων δημοσιογράφων του τελικού του Παμπελοποννησιακού σταδίου, των απευθείας διαδικτυακών- ραδιοφωνικών καλύψεων και των ανταποκριτών (αυτό σε καμία περίπτωση δεν αφορά τα μέσα ενημέρωσης της Αχαγιάς).

Την δημόσια εικόνα της η Αχαϊκή την έχει χτίσει εδώ και δεκαετίες πανάξια και με το σπαθί της. Η ενημέρωση όμως -για όσους την υπηρετούν- είναι υποχρέωση αλλά και καθήκον.
Ευχή όλων μας την Κυριακή των Βαΐων η Αχαϊκή να δημιουργήσει ένα καινούργιο έπος και να γράψει μια νέα λαμπρή σελίδα δόξας και πανελλήνιου θαυμασμού. Τουλάχιστον θα είναι εκεί η κρατική τηλεόραση για να καμαρώσει την ομάδα μας όλη η Ελλάδα.

Συγχαρητήρια Αχαγιά 82!

Συγχαρητήρια Αχαϊκή!

Με τη νίκη στον τελικό!