Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία : Το μήνυμα για την 25η Μαρτίου

Ενωτική , βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια, Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , μεταφορά λημμάτων στο βιολογικό της Κ. Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ευχόμαστε σε όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες υγεία δύναμη και προκοπή.

Ενωτική Πρωτοβουλία : Το μήνυμα για την 25η Μαρτίου.

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει πάντα για τον ελληνισμό έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Σήμερα η εθνική ανεξαρτησία είναι εξασφαλισμένη, είναι όμως υπαρκτή η ανάγκη της ομοψυχίας της αλληλεγγύης και του συλλογικού οράματος.

Η ελληνική κοινωνία περνά δύσκολες μέρες και καλείται να πραγματοποιήσει μια ιστορική μετάβαση. Δεν είναι εύκολο είναι όμως αναγκαίο. Είναι επίσης δυνατόν αν αλλάξουν αντιλήψεις, νοοτροπίες και διαχρονικές παθογένειες του παρελθόντος, εάν εξυγιανθεί η λειτουργία του ελληνικού κράτους και ενωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της πατρίδας μας για να εκπληρώσουν ένα ιστορικό χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές.

Επέτειοι όπως η σημερινή ενισχύουν την εθνική αυτοπεποίθηση με την ανάκληση ενός σπουδαίου παρελθόντος και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας και την ευθύνη να προσπαθήσουμε ώστε να είναι και τα δικά μας παιδιά να περήφανα γι’ αυτό που τους κληροδοτήσαμε.