Τοπικά

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των δημαιρεσιών στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας – Όλα τα νέα Ονόματα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νέος Πρόεδρος ΔΣ ο Ηλίας Καραμπελιάς

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των δημαιρεσιών και στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Νέος πρόεδρος του ΔΣ είναι ο Ηλίας Καραμπελιάς όπου και εξελέγη με 24 ψήφους. Αντιπρόεδρος με 24 ψήφους εξελέγη ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Στη θέση του γραμματέα του ΔΣ, επανεξελέγη με 24 επίσης ο Παναγιώτης Κουνάβης.

Παράλληλα ψηφίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι και τα νέα μέλη των επιτροπών. Αναλυτικά : 

Αθανάσιος Ραυτακόπουλος. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, προγραμματισμού, ηλεκτροφωτισμού, πολιτικής προστασίας, υπεύθυνος ΔΕ Δύμης.

Νικόλαος Οικονομόπουλος. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης

Βασίλειος Γκοτσόπουλος. Αντιδήμαρχος διοίκησης, οικονομίας, ΚΕΠ, πολεοδομίας, χωροταξίας, υπεύθυνος ΔΕ Λαρίσου,

Γεώργιος Παλαιολόγος.  Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αναπληρωτής δημάρχου και υπεύθυνος ΔΕ Μόβρης

Σπυρίδων Δημόπουλος. Αντιδήμαρχος Εμπορίου, Λαϊκών Αγορών και υπεύθυνος ΔΕ Ωλενίας.

Πρόεδρος ΔΕΥΑΔ

Προτείνεται ο Χρήστος Σκάγιας

Οικονομική Επιτροπή

Γκοτσόπουλος Βασίλειος , Αλέκος Ορδίτης , Ράθωσης Παναγιώτης , Σκάγιας Χρήστος , Γκοτσούλιας Διονύσιος , Στεργιόπουλος Άγγελος. Αναπληρωματικά μέλη : Μπαχράς Ξενοφώντας , Κοκκίνη Πατρούλα , Οικονομόπουλος Νίκος, Κουνάβης Παναγιώτης , Ορλώφ Κυριάκος.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ξενοφώντας Μπαχράς , Μυλωνάς Παναγιώτης , Κοκκίνη Πατρούλα , Τραχάνης Σπυρίδων , Ηλίας Καμπέρος , Ηλίας Οικονομόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη: Δημόπουλος Σπυρίδων , Οικονομόπουλος Νικόλαος , Σκάγιας Χρήστος.

Η κ. Πατρούλα Κοκκίνη  παραμένει πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης  Δυμαίων & βοηθός δημάρχου για Θέματα Πολιτισμού.

Ο κ. Ξενοφών Μπαχράς παραμένει πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων και βοηθός δημάρχου σε θέματα Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Ο κ. Σπυρίδων Τραχάνης παραμένει πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. ενώ αναλαμβάνει και συντονιστικό ρόλο στην ομάδα της πλειοψηφίας.

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα  Τεχνικών Έργων & Εθελοντισμού του Δήμου ορίζεται ο κ. Ράθωσης Παναγιώτης.

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) του Δήμου ορίζεται ο κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.

 Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Μυλωνάς.

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Αλιείας –Υλοτομίας &  Πρασίνου  του Δήμου ορίζεται ο κ. Άγγελος Διακάτος.

Το μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας

“Με την εμπειρία των παλαιών στελεχών, αλλά κυρίως με τις δυνάμεις των νέων ανθρώπων οι οποίοι θα επωμιστούν το σημαντικότερο βάρος για να οδηγήσουμε το Δήμο σε καλύτερες ημέρες,  συνεχίζουμε το δύσκολο αλλά όμορφο  ταξίδι μας στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται συνεχώς”