Τοπικά

Τα συγχαρητήρια του Τάκη Καμπέρου στην Αχαϊκή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ήμουν μαθητής του Γυμνασίου το 1982 όταν μετά από κάθε αγώνα της Αχαϊκής στη Β΄ Εθνική…

…όλοι οι Αχαγιώτες συνωστιζόμασταν στην καφετέρια του αείμνηστου αγαπημένου φίλου Μήτσου Βούλγαρη για να παρακολουθήσουμε στην κρατική τηλεόραση τον θρυλικό Βαγγέλη Φουντουκίδη να λέει χαρακτηριστικά κάθε φορά: ” Η ηρωική Αχαϊκή μάχεται…”.

Αυτή η ηρωική Αχαϊκή έγραψε τις ένδοξες σελίδες στην ιστορία της, μέσα απ’ τους διθυράμβους της τηλεόρασης και των μεγαλύτερων σε κυκλοφορία εφημερίδων της εποχής, από τη μεγαλοπρεπή παρουσία της στα ελληνικά γήπεδα και από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που την κόσμησαν φορώντας τη φανέλα της. Η τεράστια επιτυχία της προηγούμενης Τετάρτης δεν αποτελεί απλά επιβεβαίωση ή συνέχεια της ένδοξης ιστορίας της Αχαϊκής, αλλά πρέπει να αποτελέσει μια παρακαταθήκη και ταυτόχρονα μια επένδυση στο μέλλον αυτής της ομάδας.

Επένδυση στους φιλάθλους, επένδυση στο στάδιο-που χρειάζεται οπωσδήποτε γενναίες παρεμβάσεις- επένδυση στο σπουδαίο έμψυχο υλικό της ομάδας και κυρίως επένδυση στους δεκάδες ” κιτρινόμαυρους” πιτσιρικάδες των ακαδημιών που ξεχύνονται τιτιβίζοντας καθημερινά στους δρόμους της Αχαγιάς για να πάνε στην προπόνηση.

Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους υπεύθυνους των ακαδημιών,στους Αχαγιώτες που από κοντά ή από μακριά παρέχουν την πολύτιμη οικονομική τους στήριξη, στους “Ισοβίτες” και στον κόσμο της Αχαϊκής μας! Και με τη νίκη στον ημιτελικό!