Τοπικά

Τοπικοί άρχοντες, ομάδες και ο κόσμος της Αχαγιάς, ευχαριστούν την Αχαϊκή. Δείτε τα μηνύματα τους !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συγκίνηση για μια ολόκληρη πόλη !

Τοπικοί άρχοντες, ομάδες και ο κόσμος της Αχαγιάς, ευχαριστούν την Αχαϊκή. Δείτε τα μηνύματα τους :

Χρήστος Νικολάου:

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Αχαϊκής που μας έκανε υπερήφανους με την κατάκτηση του κυπέλλου! Συγχαρητήρια στους αθλητές, στη διοίκηση αλλά και σε όλους τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στην Πάτρα. Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας προσφέρετε.

Διονύσιος Γκοτσούλιας:

Σήμερα ζήσαμε μεγάλες στιγμές στο Παμπελοπονησιακό στάδιο, αφού στον τελικό του κυπέλλου η ΑΧΑΙΚΗ μας μετά από μεγάλη προσπάθεια νίκησε στα πέναλτι την Παναχαΐκή με 3-2. Στην ΑΧΑΓΙΑ εχει στηθεί ένα ατελείωτο γλέντι και όλοι εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αναπολούμε παρόμοιες μεγαλειώδεις στιγμές της ομάδας της καρδιάς μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια πρώτα στους παίκτες μας, στην διοίκηση, αλλά και στους φίλαθλους μας που με το βροντερό τους παρών κέρδισαν την μάχη της κερκίδας. Αισθάνομαι την ανάγκη προσωπικά να αναφερθώ στον ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ, που διαχρονικά με την αγάπη που τρέφει για την Αχαϊκή της οποίας υπήρξε κορυφαίος ποδοσφαιριστής,ο οποίος για μια ακόμη φορά δείχνει μεγαλείο καρδιάς βοηθώντας την ομάδα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!

ΑΚΙΔΑ:

H χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής από την ΑΧΑΪΚΗ, μας γέμισε όλους χαρά και περηφάνια.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες,τους προπονητές,τη διοίκηση και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας!

Γιώργος Καραμαλίκης:

Για εμάς τους Αχαγιώτες, που μεγαλώσαμε με την Αχαϊκή μας στο κέντρο της καθημερινότητάς μας, η χθεσινή βραδιά μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και φέρνει στο μυαλό μας θύμισες που σημάδεψαν τα παιδικά και νεανικά μας χρόνια.

Η χθεσινή επιτυχία μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί η ιστορική αυτή ομάδα εξακολουθεί κάνει πράγματα δυσανάλογα με τις οικονομικές της δυνατότητες,όπως παλιά!Είναι φαίνεται ακόμη ποτισμένη με το dna της ομάδα που μεγαλουργούσε τότε στη Β! Εθνική. Ειναι λοιπόν ο Μπέμπης, ο Τζουλιάνος, ο Κατσιμπέρης, ο Μαραφέλιας, ο Κοτοπουλάς, ο Φλίγκος, ο Ζερδεβάς, ο Μάνιαρης, ο Χρυσανθόπουλος,ο Παπαντωνίου, ο Τρούτσης, ο Μπάμπης και τα άλλα παιδιά,του τότε και του σήμερα, ο Βασίλης ο κουρέας,ο Γκοβέσης, ο Άρης ο φαρμακοποιός, ο Χρήστος Αγγελόπουλους,ο Βασίλης ο Νιφόρας,ο Μάκης ο Σταματόπουλος και άλλοι παράγοντες, χθεσινοί και σημερινοι, που ο καθένας με τον τρόπο του μερίμνησε και μεριμνά να παραμένει η Αχαϊκή μεγάλη, ισχυρή και ζηλευτή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αχαΐας!

Είναι και οι φίλαθλοί της, που είναι πάντα κοντά της στις χαρές και τις λύπες της, στήριγμά της στις δυσκολίες της, αιχμή του δόρατος στην ένδοξη πορεία της! Συγχαρητήρια και ευχαριστίες λοιπόν σε όλους αυτούς, που τότε αλλά και για μία ακόμη φορά, μας έκαναν χαρούμενους και υπερήφανους με τη χθεσινή τους νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου!  Υ.Γ Ζητώ συγγνώμη αν κάποιους παρέλειψα να μνημονεύσω.

Αχαγιά 82:

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου της Αχαγιάς 82 συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τους διοικούντες την Αχαϊκή για την τεράστια επιτυχία τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έκαναν μία ολόκληρη πόλη υπερήφανη”.

Αστέρια Αχαΐας:

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας την ΑΧΑΙΚΗ!!! Μας κάνατε υπερήφανους!!! Κυπελλούχος 2016-2017 Γ’ Εθνικής!!!